Hem > Forum > Hopplöshet > Har jag redan levt livet eller är det början snart?

Har jag redan levt livet eller är det början snart?

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Hej! Jag är så less på mig själv och allt. Om jag bara kunde gjort något i tid. Visst inget är väl försent även om man vore 50 år. Just nu känns det som om jag ör 80 år. Fast jag bara är 26. Oj vilket skit liv trash trash life. Kan jag inte göra det jag förtjänar.

  hela livet hela min barndom flytta jag runt på 20 olika barnhem. Jag fick aldrig gå skola typ hade inte många kompisar å tjejer nej det var inte mycket sånt. Å dom tjejer man haft har varit dom som blivit över.

  Jobbat ja det har jag gjort som en dåre natt å dag. Å ångest ja det har jag haft natt å dag samt stress. Även missbrukat. Natt å dag flera år. Sen pang boom då är man utmattad sen tar man sig tillbaka igen jobbar igen sen pangboom nu igen.

  Den här idiotiska gången ska jag fan göra balsam för själen. Jag tänker inte jobba iaf inte natt å inte tänker jag jobba nå mycket. Pengar är inga problem för mig annars. Jag måste sova bättre stressa mindre p sluta missbruka.

  Jag hatar å vara utmattad på riktigt. Jag menar inte på låtsas. Att vara utmattad på riktigt innebär just nu för mig att man sover 15 timmar per dygn minst. Orkar knappt laga mat städa eller umgås med folk.

  nej jag tänker inte jobba mer på nått skit ställe. I gonna make my own business. Jag har alltid drömt om eget företag.

  den här gången tänker jag skaffa bra flickvänner och kompisar.

  den här gången eller annars vill jag inte leva mer.

  vart finns det stöd i samhället? Vårdcentraler nej finns inte pga att jag varit med i 15 olika i min stad å alla har begränsad tillgång så att säga. Psykiatrin en miljon år i väntetid tills jorden gått i bitar.

  Jag klarar inte det här själv. Vart ska jag hitta hjälp nu tack inom femhundrafemtiofem år tack.

   

  Hej!

  Det finns privata psykolog mottagningar som du kan vända dig till, det kostar lite men tror inte det finns långa väntetider där.

  Kan tyvärr inte hjälpa dig med mer än det :/

   

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.