Hem > Forum > Hopplöshet > Har försökt så mycket och misslyckats. Mår fortfarande dåligt.

Har försökt så mycket och misslyckats. Mår fortfarande dåligt.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Jag har komplex PTSD, är medberoende. Har gått i terapi i flera år. Flyttat och väntar nu på att få vårdkontakt.

  Misstänker också att jag har pmds. Gör inte allt lättare.

  Jag är 23 år och har varit med om så mycket. Ibland är jag välfungerande. Ibland är jag helt lost i ångest, freeze, fight eller flight läge. Deppig och ingen motivation, ser inte ljuset i tunneln, inget hopp.

  Kämpar för att hålla mig ren och utan tabletter. Blev bara en zombie av dom. 2 år ren. 4 år med tabletter och annat.

  Jag har varit sjukskriven. Men försöker utbilda mig och göra något av mig själv. Det går bra halva månaden när jag är välfungerande. Men andra halvan.

  Jag har inte klarat av gymnasie examen men har försökt på 4 olika gymnasium, hamnat på psyk. Och försöker på komvux, hamnar på psyk. Och nu försöker jag igen. Jag hoppas att utbildning och inkomst kommer hjälpa mig att inte känna mig så hopplös. Ge livet lite mer värde.

  Jag har gjort allt. Gått i terapi KBT och EMDR, hållt på med och utan antidepressiva och ångest dämpande.

  Jag har tränat och tagit det lugnt. Ätit bra och ätit ”gott”. Försökt tänka om och tänka om och tänka om. Tänka rätt och inte destruktivt.

  Jag läser psykologi, jag har sett hur många ted talks som helst och läst självhjälps böcker. JAG FÖRSÖKER VERKLIGEN.

  Så varför mår jag fortfarande så dåligt att jag vill bort?

  Finns det något mellanting? Kan man vara sjukskriven och bara utbilda sig när man inte vill… bort… när man inte mår dåligt.

  Hur gör ni andra? Jag funderar verkligen på att joina en cult eller religion bara jag får slut på det här. Jag är desperat.

  Jag har flyttat ifrån mina trauman, från alls människor som behandlat mig illa.

  Varför mår jag fortfarande så dåligt?

  Vad mer kan jag göra?

  Hej! Jag är väldigt ung jämfört med dig, så kan inte komma med några tips eller så! Men jag ville bara hylla dig att du fortfarande lever. Jag tycker du är så oerhört stark som fortfarande försöker oavsett hur tungt det ens känns! Det är så starkt! Allt som du har gjort är så bra och jag önskar dig all lycka. Just keep going!

  Kram!

   

  Trådstartaren

  Hej! Jag är väldigt ung jämfört med dig, så kan inte komma med några tips eller så! Men jag ville bara hylla dig att du fortfarande lever. Jag tycker du är så oerhört stark som fortfarande försöker oavsett hur tungt det ens känns! Det är så starkt! Allt som du har gjort är så bra och jag önskar dig all lycka. Just keep going! Kram!

  Tack så mycket, det värmer. Tyckte jag såg att du skrev att du var 17 år i någon annan tråd.

  Jag har alltid haft problem hemma, alltid haft någon typ av psykisk ohälsa. Medberoende. Men min pms och komplex ptsd blommade inte ut förens jag var 16. Jag har lärt mig mycket. Och saker har blivit bättre men inte bra nog, inte för vuxen världen när man har så mycket krav eller de målen jag har. Ändå mycket bättre än förr.

  Jag pratade med någon och jag väntar på mer terapi. Ger inte upp än. Kram!

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.