Hem > Forum > Hopplöshet > Förstår inte mig själv

Förstår inte mig själv

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
  • Jag borde inte må dåligt. Jag har allt. Släkt. Familj, en partner som älskar mig, 2 fina barn. Toppjobb. God ekonomi. Fint hus. Ganska mkt vänner. Men jag mår skit, vill ingenting annat än att ligga i sängen och titta på serier. Att jobba går bra, där trivs jag. Att umgås med folk som inte är min familj går oftast ok. Jag älskar mina barn men orkar inte vara med dem. Jag vill bara vara tyst, inte prata med dem, inte berätta något, inte höra något. Min man vet jag inte om jag älskar..varit ihop 15 år. Han var min stora kärlek länge, aldrig tidigare innan jag träffade honom varit så kär. Men nu, han kväver mig med sin kärlek. Jag vill bara isolera mig. Jag är i min bubbla. Försöker göra saker, hitta nya intressen. Inget är roligt. Jag har ångest för jag är rädd för att jag mår som jag gör. Pratar lite lätt med vänner hur jag mår men inte på djupet, de blir så förskräckta. Jag har under en lite mer akut period träffat en psykolog, får antidepressiva. Men tror jag inte riktigt gått på djupet i mina tankar, inte ens själv, är rädd för vad som finns där. Vad fan skall jag göra? Jag är ett spöke av mig själv. Otillgänglig för dem som är viktigast. Och jag förstår inte mig själv.

    Hej du, det låter så fruktansvärt och är så ledsen att du känner så. Ledsen också för att det kunde lika gärna vara om mig du just skrev. När man har allt, vad har man för skäl att må så otroligt dåligt?

    Så modigt av dig att kunna prata med dina vänner om det,även om det bara var ytligt. Lät dock inte som om någon snappade upp allvaret i din röst 🙁

     

    Trådstartaren

    Känner du igen dig? Har du samma erfarenhet?

    Jag tror inte jag vill att mina vänner skall snappa upp de riktigt, jag låtsas ta lätt på de själv, jag vill inte skrämma upp dem, tror inte jag orkar att de skall bli så förskräckta. Vill kanske inte höra dem säga något om min situation för jag tror jag är rädd för vad de har att säga.

    Ja jag känner igen mig så mycket. Har man,ett barn,hus,familj,anställning…men jag drunknar…vaknar upp gråtandes för jag orkar inte en dag till..

     

    Förstår att du inte vill berätta allt för vännerna, jag kan inte heller…sitter mest och är den som tröstar inte tvärtom.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.