Hem > Forum > Hopplöshet > Försöka må bra

Försöka må bra

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
  • Försöka försöka försöka må bra. Ett påklistrat leende när man skriker inombords.

    jag kollar på typ roliga klipp, eller tar tabletter allt för att må bra. Men det gör jag inte.

    dum jävla läkare som säger att jag ska börja en promenad grupp för att gå ner i vikt. Jag brukade vara supersmal men min situation och all stress det innebär gör att den enda som kan lugna mina nerver och ge en stund av avkoppling är att äta.

    jag har skrivit upp numret i mobilen, social kontoret man kan ringa om man lever i ett typ destruktivt förhållande. Men vad fan ska dem göra? Jag vill absolut inte ha skyddat boende , tänker aldrig flytta ifrån min älskade lägenhet . jA jag är särbo med min pojkvän men vi är mest hos honom- för att jag mer eller mindre är tvingad. Så många gånger jag åkt hem till mig på natten för han är galen och påverkad . Och går och lägger mig och sedan Ringer han på. Och håller mig vaken hela natten hemna hos mig istället. När jag gömde knarket en gång blev han ursinnig . Det finns ingen väg ut. Ingen väg ut. Skuldkänslor för att man berättar om sånt här. Känna sig i vägen .

    skulle jag kunna, skulle jag ta livet av mig men det är inget alternativ då jag aldrig tänker utsätta min familj för sånt lidande.

    folk tar säkert livet av sig för att dem är trötta  på att läsa mina trådar.

    jag är ledsen men jag har ingen annan att ”prata ”med

    Jag blir glad över att du skriver men ledsen över att du mår så dåligt. Känner med dig, verkligen. Mår också helt åt helvete för närvarande och gått upp massa i vikt… så trött på den här smalhetshetsen, vill bara få vara som jag är, hur det än är. Hoppas givetvis att du vågar ta kontakt med socialen men förstår att det inte är lätt. Känslor är verkligen svåra att rå på. Även om saker är riktigt dåliga kan det ibland kännas tryggare än det okända eftersom att det trots allt är något man känner till (även om man logiskt vet att det vore bättre att agera annorlunda).

    Ta hand om dig <3

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.