Hem > Forum > Hopplöshet > Fixar inte

Fixar inte

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Jag fixar inte detta längre. Jag går helt sönder. Mår så fruktansvärt dåligt så det finns inte. Kryper i kroppen  Antingen är jag förbannad eller så gråter jag.

  Självmordstankar och planer som snurrar i huvudet. En röst i huvudet som säger till mig att jag ska skada mig eller ta livet av mig. Har ett grovt självskadebeteende så det är så svårt att stå emot. Jag får panik. Jag vet inte vad jag göra. Orkar verkligen inte. Spelar ingen roll vad jag gör för det blir inte bättre.

  Jag döljer att jag mår såhär dåligt men alla märker mitt dåliga humör. Och säger att jag ska lugna ner mig.

  Jag gråter aldrig i vanliga fall och verkligen inte inför någon men det har hänt flera gånger nu sista tiden.

  Har pratat med psyk men ja där får jag ingen hjälp.

  Någon som har något förslag?

  Jag hör vad du säger, och jag ser dig och hur mkt du lider. Jag blir ledsen men samtidigt lite tröstad, för jag känner igen mig så mkt i allt det du säger. Hopplöshet, att inte orka, skador och den där ilskan som kommer emellan sammanbrott av ledsenhet. Jag tror den känslan uppkommit för du vet att du förtjänar bättre behandling än den du fått från dem runt om dig nu.

  Jag har fortfarande besvär till och från med detta. Men jag tror och hoppas det värsta är över för mig. Det finns ett liv som är värt att leva, jag lovar, och du kommer nå dit. Kanske det hjälper att veta att det finns någon som känner igen den situationen, du är inte ensam. Jag hejar på dig, och du kan heja på mig. Vi klarar det här tillsammans.

  Om du vill ha konkreta tips:

  Gå till en privat psykolog. Det gör jag. Dyrt, men värt. De kommer inte vända dig ryggen (självklart avråder jag inte från psykiatrin heller).

  Om du har problem att sova: sätt på lugn musik.

  Om du vill prata om något jobbigt med någon, men är rädd för deras reaktion – skriv ett sms/meddelande till dem och berätta lite där först . Så hinner de vänja sig vid tanken av det du vill säga. Det hjälpte mig berätta om mitt självskadebeteende för andra.

  Hoppas det hjälper! Jag hejar på dig!❤

  Trådstartaren

  Jo jag vet att jag inte är ensam om att må såhär men har mått dåligt i så många år och det blir bara värre så har svårt att se att det ska bli bättre.

  Men är glad för din skull att du mår bättre 🙂 jag hejar på dig och hoppas verkligen att det håller sig så för dig. Du förtjänar att må bra.

  Jag har varit hos 2 privata psykologer men det fungera inte. Har varit på 4 olika mottagningar inom regionen eller vad det heter. Och det fungerar inte heller. Utan det har bara blivit värre. De har fått mig att må sämre för de inte lyssnar. Och några av de har varit så inkompetenta att man blir rädd. Att de bara får jobba med människor som mår dåligt. Sista gången jag gick därifrån så gick jag direkt och försökte ta livet av mig och det var faktiskt över hur hon betedde sig mot mig. Hon va riktigt hemsk alltså. Kan inte beskriva hur alltså. Det var på mottagning 5. Är inne på mottagning 6 nu. Sista testet jag gör nu. Fungerar inte denna heller så skiter jag i det faktiskt.

  Jag har försökt att förklara för de som är i min omgivning men ingen fattar så jag lägger ingen energi på det.

  Jag hejar på dig ❤️

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.