Hem > Forum > Hopplöshet > Finns ingen väg ut

Finns ingen väg ut

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
  • Det finns ingen väg ut

    jag ville h***a mig ikväll, ta livet av mig.

    finns ingen väg ut

    Tänker ibland att jag kommer bli som jokern och skratta sådär galet , för man vet inte om man ska skratta eller gråta, när det finns 0 vägar ut.

    Jag känner som dig. Känner mig som ett skämt utan någon väg ut. Ingen förstår mig. Sökt hjälp i 15 år utan att få det.

    Men jag tror inte att det är värt det. Jag har lämnat stundvis, när jag försökt att inte finnas mer, och då har jag saknat världen. En dag ska vi oavsett vad alla dö eller hur? Vi måste ändå försöka så gott vi kan. Ingen är mer än någon annan och vi måste ändå försöka och försöka för allas vår tid här är så smärtsamt kort. Dö kan vi göra sen. Jag vet inte om man kan skicka direktmeddelanden här, men jag finns för dig om du vill prata och skratta åt eländet. Ta hand om dig ❤️

    Hej, Hufehe! Jag hoppas att det är bra med dig eller åtminstone okej. Från dina tidigare inlägg har jag förstått att du sitter i en ganska jobbig situation. Har du pratat med någon om det? Om inte, (med tanke på att du redan känner att allt är kört), vad har du att förlora? Vi på forumet finns här såklart men det finns nog andra personer, som ex. psykiatrin och soc, som kan göra mycket mer. Kanske kan de komma med en lösning som du inte själv ser just nu.

    Hoppas verkligen att du vågar ta hjälp och att du kan berätta precis som det är.
    Jag tror på dig <3

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.