Hem > Forum > Hopplöshet > Extrem ångest, VARFÖR händer det här alltid mig?

Extrem ångest, VARFÖR händer det här alltid mig?

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Jag har mått mycket dåligt under stor del av mitt liv. En av de saker som just idag gör att jag får enom ångest och blir nästan förtvivlad, är min jäkla oförmåga att förlägga viktiga saker! Jag försöker hitta alla mina betyg just nu, och just det intyget från året jag gick på Folkhögskola är borta!

   

  Det gör mig väldigt ledsen då jag faktiskt fick ett stipendium det året, och väldigt bra betyg. Så att det betyget, och stipendiet helt har försvunnit nu gör mig så ledsen.

  Jag skäms över att jag tappar bort så viktiga saker. Så har jag alltid varit, intyg från jobb, utmärkelser och betyg från olika skolor lägger jag i någon plastmapp när jag får dem, sedan försvinner de! Jag vet inte vilken av alla mappar och arkiv de ligger i. Och i vilken låda. Det kan vara så att jag har kvar någon flyttlåda med saker hemma hos mina föräldrar, men än så länge har jag inte hittat någon.

  Det här ger mig iallafall en sådan enorm ångest, för de här intygen och betygen ligger mig varmt om hjärtat! Trots att jag mår dåligt kan jag iallafall se tillbaka på dessa och tänka på att jag iallafall ’klarat något’ och blivit bekräftad. 🙁

  Man behöver lära sig organisera papper och annat så de ligger någorlunda logiskt till var saker ska vara. De här känslorna försvinner först när du lär dig av de.

  Trådstartaren

  Man behöver lära sig organisera papper och annat så de ligger någorlunda logiskt till var saker ska vara. De här känslorna försvinner först när du lär dig av de.

   

  Precis, det är viktigt, där sade du inget nytt överhuvudtaget.

  Men nu är det så att jag glömmer mappar emellanåt och köper nya, och har svårt att minnas överhuvudtaget vart jag lägger saker.  Att bara ’lära sig’ organisera saker är inte lätt för alla, även om det kan låta lätt. Vissa saker kan man inte tvinga fram. Antagligen har jag ADD eller ADHD eller något sådant (odiagnostiserat än så länge). Men tack för ditt utomordentliga råd som verkligen förde mig närmare en lösning. *facepalm*

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.