Hem > Forum > Hopplöshet > En ond spiral

En ond spiral

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
  • När jag mår riktigt dåligt brukar jag dricka alkohol och annat och  lyssna på brötig hjärndöd ” fest musik ” typ  exempelvis ” boom remix av tiesto alltså jag tycker inte sån musik är bra egentligen men jag vill bara inte KÄNNA.

    men så kommer dagen efter och man mår skit igen kanske ännu värre för man mår ju fysiskt dåligt också efteråt, och då kör man igen. Så levde jag under några år, men jag är äldre nu och är rädd om min hälsa jag vill inte få cancer jag har druckit m y c k e t alkohol i mina dagar , och har sjuk ångest över det. Sprit är inte jättebra för levern och jag är livrädd vad jag ska utveckla för sjukdomar med åldern . Men vad fan ska man ta sig till då?? Hur ska man kunna må bra sober?

     

     

    Vad tungt att höra att du mår såhär. Jag tänker på dig! <3

    Jag har inte benägenheter att bedöma missbruk, men det låter/lät som att det kanske var/är ett beroende av alkohol som du utvecklat. Där finns det gott om hjälp att få, googla “Beroendecentrum” och se om det finns en klinik nära dig. Jag fick själv hjälp med en form av beroendeproblematik där och jag fick prata med väldigt kompetenta människor med kunskap på ämnet.

    Hoppas innerligt att du får må bättre snart, skickar kärlek och omtanke! <3

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.