Hem > Forum > Hopplöshet > En främling kommenterar vartenda inlägg på facebook och instagram

En främling kommenterar vartenda inlägg på facebook och instagram

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
 • Det är en kille som behandlar mig som bästis på facebook och instagram. Han lajkar alla mina inlägg och kommentera ofta. Jag har aldrig träffat honom. Sen blev jag upprörd när han skrev ett inlägg om att våldtäktsmän inte ska ha högre straff. Jag tycker att dem ska ha högre straff för att många andra straff som har mildare brott har högre böter. Det gjorde mig upprörd för att jag vet vad våldtäkt är, eftersom det har hänt mig flera gånger. Jag blir också ledsen att en främmande man går så nära mig på sociala medier. Män har ett ansvar tycker jag att inte gå för nära kvinnor dem inte känner för att visa respekt.

   

  Jag får jätte mycket ångest över att han närmar sig mig på facebook och även instagram som jag har inget intresse av att ha honom nära mig i tanke på de erfarenheter jag har av män.

   

  Ska jag skicka ett meddelande till honom att jag vill att han tänker på att vi har aldrig träffats och inte vara efter mig på vartenda inlägg för det ger mig ångest? Eller ska jag blocka honom?

  Usch, låter som en stalker, blocka honom! Tror inte han kommer förstå även om du skulle förklara… Han verkar skum

  Ja, det kan vara en stalker. Var försiktig.

  Avatar

  Vad otäckt. Blir ju väldigt skeptisk också när han har såna åsikter. Hjälp. Jag skulle också definitivt blocka. Har verkar väldigt gränslös. Kanske har en diagnos? Låter lite som det.

  Var rädd om dig! <3

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.