Hem > Forum > Hopplöshet > Dotter som alltid velat vara här

Dotter som alltid velat vara här

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
  • Avatar

    som rubriken säger, har det alltid varit så. Fram till en bruten fot o infektion på det (även då med ambulans). Hon vill inte sova här mer. Hennes lillasyster som var med, är här som vanligt. Vi ses o umgås som vanligt, men framåt kvällen vill hon till mamma, så jag skjutsar henne.

    Hennes mamma har jag inga onda tankar om, tvärtom, men känner ibland hon subventionerar läget. Känner mig hjälplös, o faktiskt tappat all livslust o hamnat i dödslängtan, vilket är enormt galet….då ena dottern är här o älskar vara här. Men har bara ett halvt hjärta. Kan lika gärna dö Nu som sen. Hur tar man sig ur negativa tänket o hur löser man situationen? Ja jag har mycket leva för…men känslan…är inge kul…vill ju bara ha båda döttrar hemma som vanligt.

    Avatar

    Vilken jobbig situation! Det är inte konstigt att hamna i en känsla av hjälplöshet och att tappa livslusten.  När man är i ett läge då man känner att man inte vill leva är det viktigt att veta att även om det är så just nu, att man har svårt att orka leva, så kommer det inte alltid att vara så. Det är jättebra att du har satt ord på hur det känns. Finns det någon mer som du kan berätta detta för? Om det är svårt kan du tänka att du gör det för dina döttrars skull, att genom att ta mod till dig och berätta så säkerställer du att de får ha dig i livet. Och det är naturligtvis otroligt, otroligt viktigt för båda dina döttrar att du fortsätter finnas. Även den dotter som just nu inte vill vara hos dig på det sätt som hon brukat vara. Båda dina döttrar behöver dig. Jag menar inte att du ska skämmas för att du har tankar om att inte vilja leva, absolut inte. Men det finns hjälp att få och det finns människor som behöver att du fortsätter leva.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.