Hem > Forum > Hopplöshet > Det är inte normalt!!!

Det är inte normalt!!!

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
  • Många säger det är för att du blivit äldre, andra säger det beror på stress. Nej det tror jag inte en sekund på. Visst absolut att det kan påverka vikten i viss mån, men inte så att man inte kan äta normalt utan att hela tiden öka i vikt. Det är inte normalt. Men det finns ingen jävla sjukdom ,har letat febrilt på nätet, som leder till viktuppgång??? Liksom va

    jag blir otroligt deprimerad över att det är sommar och jag måste gå i långärmat för jag skäms över feta armar, jag brukade ha pinnsmala armar , mina lår skaver mot varandra och det ser förjävligt ut allting på min kropp. Och det kanske inte är viktigt för andra hur deras kroppar ser ut men det är viktigt för MIG.

    det är så deprimerande och hopplöst. För att gå ner måste jag avstå från mat överhuvudtaget ,det är inte normalt!

    hur äter ni ?? Äter ni frukost lunch middag utan att hela tiden öka i vikt?
    skulle inte förvåna mig om det är den här jävla medicinen jag tvingas ta. Men den har jag tagit i över tio år så varför skulle den påverka vikten först nu?

    jag börjar bli mer och mer deprimerad och ångestfylld över att ens gå till affären. Borta är tjejen som killar dreglade över. Kvar är bara en tjock fet boll. ( och nej im not hating on överviktiga människor)

     

    Hejsan.

    Har du funderat på att prova eller redan provat på Keto? Det har inte att göra med hur mycket du äter, utan mer vad du äter & hur ofta. Det rekommenderas inte mer än 25 till 50 gram kolhydrater per dag så det kräver ju dock ganska mycket disciplin.

    Själv började gå ned ganska mycket i vikt när jag körde OMAD (One Meal a Day). Jag kan inte rekommendera det dock då det är ganska extremt och det är viktigt att du får i dig allt du behöver.
    Sen finns ju även 8:16 dieten, där får du bara äta under 8 timmar per dygn sen äter du inget under de resterande 16 timmarna. Det finns säkert något du kan hitta som skulle kunna passa dig ganska bra och som får dig att gå ned i vikt!

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.