Hem > Forum > Hopplöshet > Desperat söker jag svar och lindring på smärta

Desperat söker jag svar och lindring på smärta

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
  • Hej!

    Jag är en 26-årig man som skriver detta inlägg för att jag behöver hjälp och rådgivning om hur jag möjligtvis kan få livet under kontroll igen.

    Som tonåring, vid åldern ca 14 eller 15, så insjuknade jag i en rad sjukdomar som inte kom att hittas förrän lång tid efter. Eftersom läkarna berättade för mig att jag bara var småsjuk så kunde jag träna vidare, vilket jag gjorde. Det visade sig senare några år därefter att jag bland annat hade haft körtelfeber, lungsäcksinflammation, borrelia och salmonella. Läkarna sa att vad som är gjort är gjort, därefter händer inget.

    Med åren så blev jag friskare och friskare. Från att vara sjuk tre av månadens veckor till två och sen en. Men då började samtidigt smärtan i min kropp öka. Jag fick först problem med ryggen när jag var ca 18 år. Då blev jag skickad till sjukgymnast, vilket inte hjälpte. Sedan dess har jag fått stora problem med även min nacke, mina axlar, knäna och lårens baksidor. När jag söker hjälp inom vården så skickas jag jämt till sjukgymnaster. Jag har nu tränat sjukgymnastik i cirka sju år utan förbättringar. Bara ständig försämring. Jag är desperat att hitta problemet till all min smärta. Jag har testat flera saker privat såsom massage, akupunktur, naprapat osv. Jag har nu sedan ett år också fått feber. Jag har låg feber ungefär 38° tre, fyra gånger i veckan sedan ett år tillbaka.

    Jag har sökt vård och frågat ifall det kan finnas en koppling mellan alla mina sjukdomar som tonåring som aldrig hittades och behandlades så dåligt med nutiden och min ständiga feber och smärta i hela kroppen. Läkarna menar på att det inte finns någon koppling och att jag är fullt frisk. Jag är 26 år och kan inte sitta på en stol i mer än 15 minuter, hacka grönsaker med en kniv, skriva för hand eller 5 minuter på datorn. Jag kan inte cykla eller jogga, och det längsta jag klarat av att gå det senaste halvåret är 5 minuter.

    Det ända jag vet från vårdcentralen är att jag inte har någon reumatisk sjukdom enligt deras blodprov.

    Några idéer på behandlingar jag personligen funderar på att undersöka och testa detta året är: Carnivore dieten, kronisk borrelia undersökning i Tyskland, Hyperbaric Chamber behandling och stamceller.

    Jag tror inte att mina problem beror på att jag inte har tränat tillräckligt mycket sjukgymnastik. Men jag är fast besluten om att det finns ett svar till all smärta någonstans därute. Det är därför jag skriver detta. Finns det någon här med idéer eller tips på behandlingar som kanske har funkat för er eller någon ni känner som har varit i en liknande sits som mig så skulle jag vara evigt tacksam för rekommendationerna eller till och med samtala med er.

    Tack på förhand.

    Har du provat isbad? det tycker jag hjälper för att få musklerna avslappnade osv. jag har bara läst lite granna om det men jag tycker det är skönt att göra nån gång om man har möjlighet…

    Jag säger inte att du ska göra det ,men det kan vara värt att kolla upp och fundera kring det tycker jag

    Trådstartaren

    Har du provat isbad? det tycker jag hjälper för att få musklerna avslappnade osv. jag har bara läst lite granna om det men jag tycker det är skönt att göra nån gång om man har möjlighet… Jag säger inte att du ska göra det ,men det kan vara värt att kolla upp och fundera kring det tycker jag

    Hej

    Jag testade det i 2 månader förra året. Det gav mig inte någon speciell noterbar muskelavslappning. Hur som helst så gillade jag det ändå för jag blev pigg av det. Jag avslutade dock med isbad för jag fick hög feber av det vid flera tillfällen.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.