Hem > Forum > Hopplöshet > Blir så irriterad på min mamma

Blir så irriterad på min mamma

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
  • Asså hade en äs förut får något år sen (det sitter fortfarande kvar) men min mamma verkar typ inte fatt de? har berättat för henne å sagt hur de börja med att hon å min farsa kommenterade på vad jag åt men typ nu ikväll så sitter hon å gör de igen? typ ”ät dina räkor istället för bröd” man ba jag tog EN skiva vitlöksbröd å hatar räkor? blir så fkn arg

    Det låter jobbigt. Växte själv upp i en miljö med mycket fokus på mat och vikt (och givetvis en ätstörning pga detta) så vet hur det kan vara.

    Tycker att det är bra att du blir arg! Det betyder att du någonstans ändå vet att den kommentaren är helt fel. Mat är ju till för att ätas tänker jag. Jag tror att du får tänka att felet ligger hos dem och inte hos dig. (Även om det såklart är triggande ändå.)

    Kram!

    Jävla föräldrar , i feel you

    … kan å andra sidan tänka mig att din mamma kanske tänkte att det är nyttigare med räkor än bröd, och på så sätt värnade om dig, att hon vill att du ska vara ” frisk” min far tillexempel blev galen om man inte hade ätit en riktig lunch om man  var hemma från skolan pga studiedag eller nåt , men jag har tänkt i efterhand att han ville säkert bara vårt bästa .

    men det är ju lite tokigt av din mamma att vara så ” okänslig” det är ju jätte känsligt att kommentera maten när man har / har haft ätstörning, men du kan  ju säga det nästa gång , – vet du om att jag jag har en ätstörning??

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.