Tankar..

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0
  • Jag ligger i sängen och tänker stora tankar..

    jag längtar efter att må bra, men varför ska jag få må bra? När folk blir sprängda och Gud vet vad , det är så mycket hemskheter i världen och här kommer jag och vill må bra?? Varför förtjänar jag att må bra??

    såna tankar förföljer mig faktiskt , när jag tänker efter, det är inte bara  ikväll som jag tänker på det.

    jag längtar efter att inte behöva oroa mig. Att liksom kunna njuta av livet, jag längtar efter ett paradis, men vem gör inte det , och om det aldrig kommer  bli ett paradis … eller ens bra, varför då leva?

    säger inte att jag tänker ta livet av mig, men liksom …vad är meningen med livet om det bara är lidelse?
    En i min närhet sa en gång ”helvetet är här på jorden” när jag sa att jag trodde på helvetet och djävulen, och det kanske stämmer?? Här på jorden kan man ha det så jävla bra alltså få uppleva sånt som är otroligt fantastiskt , positiva känslor, upplevelser, osv men samtidigt kan en person  ha det så fruktansvärt dåligt att man hellre dör än lever kvar… ingen garanti   finns ens för den rikaste , dem kan  också skada sig känna smärta förlora hela sin familj, tillexempel,  det känns som ju mer tiden går som det inte händer nåt hemskt, desto närmare kommer jag att något hemskt ska hända . Är så ångestfylld

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.