En väns svek

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • jag tar sömnmedel för jag kan inte sova, fast inte så starkt. 4mg melatonin tillsammans med 10mg Atarax. det hjälper inte så mycket, utan jag ligger ändå där i timmar och tänker och tänker och tänker om allt möjligt, men oftast om henne.

  vi var vänner, hon visste att jag är queer och jag visste att hon är straight. men jag fick känslor för henne ändå, det var svårt att inte göra det när hon var så fantastisk mot mig. försökte få mig mer independent, att säga nej till saker jag inte ville. hon brydde sig verkligen. men när vi en gång drack några glas för många slutade vi i hångel. jag berättade att jag gillade henne. det var ingen stor deal den kvällen.

  men sen blev det awkward. hon bad om tid att tänka på saken, att förtrycka det vi gjorde. jag gav henne två månader, höll mig borta och pratade knappt med henne. tillslut fick jag nog, jag saknade henne. hon sa att hon inte vill vara vän med mig längre, kan inte. för så fort hon ser mig i ansiktet tänker hon tillbaka till den kvällen.

  det gör bara så ont. jag hade inga hopp om en flickvän, men jag förväntade mig inte förlora en bra vän. bara jag läser om eller ser en scen lik den vi hade, känner jag ett obehagligt tryck i bröstet och jag vill bara gråta. vem fan gör såhär?

  Förstår hur du känner och du har all rätt till att känna så. Men sen förstår jag också henne. Hade en gång en bästavän som var kär i mig och höll på att kyssa mig trotts att jag ej ville. Det slutade som detta också fast då sa jag att jag ej kunde vara vän med henne längre därför att ur mitt perspektiv så kändes det bara konstigt och blev lite ”äcklad” obekväm att vara runt henne. Men jag förstår att du känner så men nu vet jag ej om du skrev till henne att du ej ville ha henne som flickvän i slutet utan mer som vän? Tycker du tog hand om situationen på rätt sätt men hon kunde ju förklarat mer hur hon kände och varför hon inte ville vara vän längre för att kunna ge dig en förklaring.

   

  det kan ju göra extra ont att ej veta varför liksom, eller varför hon ej kan försöka att fortsätta vara vänner och glömma den händelsen bakom henne.

  Men annars är det bara att försöka tänka på glada saker och Andra saker som gör dig glad och gör roliga saker försök göra din hjärna upptagen med andra saker och helst då radera henne från allt och alla bilder om du kan. Det blir bra så trotts att det gör ont men lovar du kommer hitta någon bättre än henne senare du vill eller ej. Hoppas det blir bättre finns❤️

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.