Hem > Forum > God jul? > Oro för julen ska sluta med att jag är berusad

Oro för julen ska sluta med att jag är berusad

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4
 • Jag har inga att fira jul med förutom min familj, men har rädsla att bli neddrogad då. Jag har fått allvarliga anfall där och får inte ens bo på hotell. Borde jag säga innan att jag mår illa och har feber? Eller bjuder in mig till en julfest som jag får kan komma på självklart. Finns det streaming med julfest om man firar själv?

   

  Problemet är min budget för julen. Det ordnar kanske sig. tungt att avstå tanken om fester med familjen lite ändå.

  Neddrogad? Av din familj?

  Du bör självklart inte umgås med människor som vill droga ner dig.

  Att fira med andra eller inte fira alls är lika goda alternativ, kanske till och med bättre.

  Som sagt.  Neddrogad av din familj???
  Vill dem skada dig eller gillar dem att ” retas” med dig eller handlar det om att dem ger dig medicin mot din vilja för att du är sjuk??    Låter helt sjukt iallafall .

  jag har också ångest för julen. En far som inte har det bästa humöret och tålamodet, en mor som får ta skit och göra all mat osv, ett syskon som ryker ihop med min far, och jag sitter bara och lider. Jättekul kul. Kan man inte bara ta ett jätte kliv över julen!!!

  Trådstartaren

  Neddrogad? Av din familj? Du bör självklart inte umgås med människor som vill droga ner dig. Att fira med andra eller inte fira alls är lika goda alternativ, kanske till och med bättre.[/quote

  Ja jag vet. Familjen har innan slagit mig, sagt upp mig på jobben mot min vilja och drogat ner mig. Gaslightat.

   

  Trådstartaren

  Som sagt. Neddrogad av din familj??? Vill dem skada dig eller gillar dem att ” retas” med dig eller handlar det om att dem ger dig medicin mot din vilja för att du är sjuk?? Låter helt sjukt iallafall . jag har också ångest för julen. En far som inte har det bästa humöret och tålamodet, en mor som får ta skit och göra all mat osv, ett syskon som ryker ihop med min far, och jag sitter bara och lider. Jättekul kul. Kan man inte bara ta ett jätte kliv över julen!!!

   

  Säkert min sjukdom och kvinnan jag är. Dem tjatar numera att jag ska bli en bättre person hela tiden och instämmer hela tiden att gå ner i vikt. Det är så dåligt

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.