Hem > Forum > Fångar inga jävla dagar > varför ska allt vara en kamp (GAD & dålig självkänsla)

varför ska allt vara en kamp (GAD & dålig självkänsla)

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Trådstartaren

  Har diagnosen GAD och har lidit av oro o ångest sen jag var typ 6 år. har även en släng av social fobi samt väldigt dålig självkänsla. utåt sett verkar jag nog stabil o självsäker men inom mig är det förskräckligt.

  utöver oron och ångesten som ständigt maler så får andras lycka mig att vilja dö, framgångar för andra är påminnelser om mina egna misslyckanden. Känns som jag är dömd till ett liv med oro o ångest där jag bara kämpar för att orka o överleva, medan alla andra lever.

  svårigheter o sjukdomar verkar vara mina enda vänner. lider av diverse krämpor och känner mig just nu väldigt misslyckad att jag inte ens kan få ett jobb.

  Sambon är trött på mig och min ångest och likaså jag. jag är så pass trött på allt att jag börjar fundera på om livet kanske inte är min grej… varje bakslag känns som en bekräftelse på att jag borde försvinna. men samtidigt så vill jag ju inte dö, jag vill ju inte bara känns såhär!

  varför måste allt vara en sån jävla kamp?! Hur fixar man en trasig självkänsla? o hur fan blir man lycklig när man är orolig hela tiden?

  Jag kan känna igen mig till viss del i det du skriver, å specielt i varför måste allt vara en kamp. Läser man kbt böcker, självhjälpsböcker så verkar allt så enkelt. Sluta tänk och tänk inte i onda spiralar säger de. Ja men de är ju fan väldigt enkelt eller nja inte riktigt. 😉 men hoppas de blir bättre för dig. Kram

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.