Hem > Forum > Fångar inga jävla dagar > Panikångest och GAD. Varje dag blir ett krig.

Panikångest och GAD. Varje dag blir ett krig.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Hej.

  Jag har problem med panikångest och GAD. Går runt med ständig ångest och kan inte minnas senast jag kände mig glad. GAD:en kan jag leva med men när jag sedan får panikångest på det så vill jag bara ge upp. Kan knappt ta mig ur sängen på mornarna. Gråter och hoppas att allt ska ta slut.  Nu har jag hamnat i en period av panik ångest och jag funderar mycket på hur länge jag ska orka. Jag kunde inte gå till jobbet idag för det var så illa och jag går bara ner och ner.

  Sedan når jag okej och jag letar hela tiden efter saker som ska distrahera ångesten. Promenader, träffa kompisar träna m.m. men sen kommer den alltid tillbaka.

  Är rädd för att jag inte orkar mer snart.

   

  Avatar

  Jag är också diagnosticerad med GAD och har haft paniksyndrom innan. Jag har ångest dagligen, men jag gick i behandling för paniksyndromet, vilket hjälpte mig. Jag trodde aldrig att det skulle gå över, men jag kommer inte ihåg den senaste panikattacken jag hade, vilket är bra. Det finns hjälp att få! Jag förstår ifall det känns jobbigt att ta tag i hjälpsökandet själv i det tillståndet, försök i så fall att be någon anhörig om hjälp att få hjälp.

  /Frivillig kram från en annan GAD:are.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.