Hem > Forum > Ensamhet > Vill bara bli älskad

Vill bara bli älskad

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
5
 • Jag har aldrig fått min kärlek besvarad. Hur mycket jag har försökt så har set bara blivit fel. Jag vill bara bli älskad.
  Allt började gå utför när jag var 12, då blev jag sexuellt utnyttjad av min pappa. När jag var 13 blev jag våldtagen av en lärare. Sen har jag varit med om ytterligare 5 våldtäkter.
  Jag känner mig ensam och har svårt att få förståelse. Det är svårt att prata om det med de få vänner jag har. Jag känner mig annorlunda och kan inte riktigt säga att jag har en sund syn på sex. Det har gått så långt att jag nu bara har sex med män som jag träffar för de är vad de vill ha och det är lika bra att ge dem det. Det har blivit en ond cirkel och jag försöker verkligen bryta det, men det känns som ingen mening. Jag känner att jag missar så mycket. Ser vänner träffar sina partner och bildar familj. Jag undrar hur de lyckas hitta kärleken? Jag har inte lyckas och nu har jag inte så mycket gemensamt eftersom det är mycket prat om amning, blöjor och förlossning. Jag har inget att tillägga i de samtalen och de har sluta bjudit in mig till träffar eftersom jag inte skulle ha någon nytta av att sitta och bara lyssna.
  Just nu har jag två män som jag älskar mycket, men ingen av dem älskar mig och de har flickvänner och kommer bara när de vill ha sex för att tjejen ställer inte upp. Jag är så trött på att vara den andra kvinnan och inte snällt emot flickvännera som jag känner till, men de vet inte om mig.
  Jag vill ha tryggheten, kärleken och framtiden med den jag älskar. Jag är så desperat att hitta kärleken att jag förgör mig själv.
  När är det min tur att bli den som bli vald först?

  Jag har försökt sökt vård för att få hjälp. Jag åkte till och med till en annan kommun för att kanske få hjälp. Det finns ingen hjälp. Det är bara att sluta med mitt beteende så löser sig allt har jag fått höra. Tack för den

  Det är hemskt hur illa du blivit behandlad och utnyttjad, särskilt av personer som du ska ha kunnat lita på.
  Jag förstår verkligen om du har en dålig syn på sex eftersom det verkar som att det sällan eller aldrig sker för att du faktiskt vill det.
  Du ska inte behöva känna att du har en skyldighet att ge någon sex, du förtjänar att bli älskad och kramad på rätt sätt.

  Jag vet inte hur ditt liv ser ut i övrigt, men kanske skulle du kunna testa att flytta till en annan ort för att studera t.ex. Få en nystat med nya människor och såklart försöka att inte falla tillbaka i samma onda cirkel. Du ska kunna säga nej till sex och om det är en person som verkligen tycker om och respekterar dig så ska han lyssna, annars är han inte värd dig eller din tid.

  Vill inte få det att låta enklare än vad det är, för det vore verkligen inte ett enkelt steg att ta. Det innebär också att flytta ifrån de vänner du har och riskera att tappa kontakten med dem också.

  Du får gärna berätta mer, eller om du behöver ventilera så gör gärna det.

  Trådstartaren

  Jag har haft planer på att flytta, men jag har lite problem ekonomiskt som jag hoppas att jag får till. Jag har hamnat i en mörkperiod och jag kommer ur det långsamt. Jag har tryckt undan mina känslor helt och kan bryta ihop för väldigt lite. Jag känner mig ensam och inte älskad. Men det är inte bara mörker, det finns lite ljus och det är att jag börjar komma tillbaka och känner igen mig själv mer och mer. Jag har kommit i kontakt med en förening tror att jag kan kalla det de, där jag har mött underbara människor.
  Sen är det att ta en dag i taget. För med min historia och erfarenheter är det dags att börja ta det lugnt och inte skynda på saker. Jag hoppas att när jag mår bra, riktigt bra igen att jag träffar mannen som jag ska leva mitt liv med och få känna lycka. Hoppas bara att jag känner mer mod att träffa någon än vad jag gör nu. Tiden tickar men det finns inte så mycket att göra. Hoppas bara att jag någon gång kan få mina känslor att bli besvarade

  Hej,

  Känner igen mig i din historia. Har också en bakgrund med sexuella övergrepp. Varit kär i tre killar som varit upptagna genom åren. Också funderat mycket över när man ska få sina känslor besvarade och möta ”the one”. Vill också bara bli älskad. Något jag märkt för egen del är iaf att de här männen som varit upptagna har kunnat utnyttja mig – framförallt känslomässigt och själsligt. Vi har haft ett otroligt starkt djupt band mellan varandra men när det kommit till kritan förnekade de det. Så i stället för sex har jag blivit ”känslomässigt använd”. Kanske att de hade mer gemensamt med mig än sina flickvänner, eller att relationen varit dålig under en tid och de behövde bekräftelse och någon som verkligen såg just dem.

  Hur som helst är det en tid sedan jag var olyckligt kär i en upptagen person, men jag har absolut kraftiga tendenser till det fortfarande. Vilket ju känns väldigt jobbigt och skamfyllt att erkänna. Ohederligt lär nog folk kalla det. Vissa säger väl också att det är något försvar att man vågar ge sig hän till en upptagen person på något undermedvetet plan, det känns tryggt eller bekant på något sätt. Jag vet inte, jag kan inte psykologi tillräckligt bra.

  Empati tror jag man ska kolla efter hos framtida partners och för att hitta den rätta som kan älska en tillbaka. Någon som kanske till och med sätter gränserna åt en ifall man gör något destruktivt. Någon som inte själv mår bra av att man blir utnyttjad i relationen, som reagerar empatiskt och ser till ens eget bästa.

  Det gäller, tror jag, att ha höga krav och se till så det är en tjysst person – han finns därute <3 Jag tror du kommer bli vald först inom kort.

  Trådstartaren

  Jag behöver tid att förstå allt som händer. Innan jul blev jag våldtagen av han som jag har älskat så mycket. Han körde 8 mil för att hämta mig från ett möte och jag trodde att han bara ville prata och umgås. Men när han stannade på en parkering och började säga saker som gjorde att min varningsalarm starta. Jag sa nej att jag inte ville ha sex med honom. Då hotade han med att lämna mig på parkeringen som låg en bra bit bort och jag bönade och bad att jag inte ville, men det blev som han ville. Efteråt fick jag bara höra att han hade gjort fel emot sin flickvän och hur kunde han göra så emot henne? Det är mannen som jag har tyckt om, man gör inte så. Jag vill ha kärlek och det är det enda jag inte får.
  Jag måste hitta tillbaka till mig själv, älska mig själv. Men det är svårt i mörkret som omger mig. Har aldrig varit mer ensam.

  <3 Låter helt, helt fruktansvärt det han gjorde emot dig och också så empatilöst att han fick ångest inför sin flickväns reaktion, men absolut inget samvete kring att han våldtog dig. Han låter djupt störd ärligt talat. Ursäkta att jag säger så men jag får nästan lite panik när jag läser det du skriver. Blir förtvivlad å dina vägnar att du har de här förskräckliga människorna omkring dig. Du förtjänar hundra gånger bättre, fina du! Om det är svårt att ha medkänsla med sig själv är ett tips att föreställa sig hur du hade tänkt på den här livssituationen ifall det vore din lillasyster som råkade ut för det? Behandla dig själv så som du hade tagit hand om en lillasyster <3 Vad hade du sagt till den här killen om han gjorde så emot din lillasyster?

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
5

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.