Hem > Forum > Ensamhet > Vilket skämt

Vilket skämt

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
 • Jag skapade konto här för man Aldrig kommer fram när man ringer olika hjälplinjer, behovet verkar vara enormt.

  Ville erbjuda min hjälp till folk som mår dåligt och behöver nån att prata med.

  Tydligen tycker mind.se att det är bättre att folk som funderar på att ta livet av sig tvingas sitta i telefonkö än att prata med nån frivillig röst i natten.

  Nu lämnar jag forumet då man inte ens får utbyta kontaktuppgifter med varandra.

   

  Jag skapade konto här för man Aldrig kommer fram när man ringer olika hjälplinjer, behovet verkar vara enormt. Ville erbjuda min hjälp till folk som mår dåligt och behöver nån att prata med. Tydligen tycker mind.se att det är bättre att folk som funderar på att ta livet av sig tvingas sitta i telefonkö än att prata med nån frivillig röst i natten. Nu lämnar jag forumet då man inte ens får utbyta kontaktuppgifter med varandra.

  Jag håller med om att det är en dum regel även om jag förstår syftet bakom. Men anser du inte att du kan ge din hjälp innanför sidans gränser, som det är tänkt?

  Trådstartaren

  Jag tror inte man blir hjälpt av att nån skriver några rader på ett forum, man behöver prata med nån.

  Mår själv dåligt till och från, och dom gånger jag försökt ringa hjälplinjer kommer man aldrig fram.

  Även om jag inte är utbildad så är jag van att prata med folk som mår dåligt av olika anledningar.

  Självmordslinjen stänger vid midnatt, jag är tillgänglig dygnet runt.

  Aja, man får försöka starta eget forum där folk som behöver prata med nån kan utbyta kontaktuppgifter, eftersom nuvarande organisationer inte räcker till på långa vägar.

  Avatar

  Vad tråkigt att du inte får prata med folk som vill prata!Ja behovet är enormt och ofta är man vaken på nätterna och skulle behöva prata med någon, men det finns ingenstans att ringa! Förstår inte vad det skulle göra för skada om någon får ditt nummer. Hade gärna ringt själv, för jag har i ingen att prata med, och hittar ingenstans på nätet där man seriöst kan prata med någon utan att det är en dejtingsida, folk som ”trollar” osv Det är jättebra att forumet finns, men tyvärr får man inte svar så ofta eller så dröjer svaren.Då funkar telefonsamtal bättre. Nervositeten kan jag stå ut med om jag verkligen behöver prata…De flesta är restriktiva med att ge ut mobilnummer, det kan jag förstå, men jag har två nummer varav ett är ett oregistrerat  kontantkort (reserv telefon) så den kan jag använda om jag vill vara anonym.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.