Hem > Forum > Ensamhet > Svårt att städa

Svårt att städa

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4
  • Jag har svårt att städa, jättesvårt. Jag blir handlingsförlamad och får ångest och klarar liksom inte av det när det har blivit för stökigt. Det känns som att jag fastnar och blir låst av ångest. skräpet och att jag inte lyckas fixa ett trevligt hem ger mig skamkänslor och självförakt. Är det någon mer här som har större problem med ordning och städning?

     

    Åh tell me about it!

    min disk möglar och jag blir som du handlingsförlamad när jag ska ta tag i det, igår diskade jag lite grann men att diska allting skulle tagit två timmar, nåt jag inte hade  orkat, man får ta lite i taget så blir det inte övermäktigt..

    Åh jag har samma problem. Vad gör man?

    Trådstartaren

    Lite i taget skulle jag tro, precis som Pink skriver..och sen få det att bli en vana. Men jag har inte lyckats med det. Jag kan panikstäda och röja upp när jag verkligen måste, men jag kan inte hålla det fint sen.

    Jag har exakt samma problem, har alltid haft det.

    Jag brukar ha stora drivor med disk som jag tycker är jättejobbigt att ta itu med. Det brukar vara mögel och intorkad mat.

    Jag tycker det är jättefint att ha städat, men jag kan verkligen inte ha det så. Om jag har städat så tar det en till två dagar innan det ser för******t ut igen.

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.