Hem > Forum > Ensamhet > Självskadebeteende

Självskadebeteende

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
  • Hej!

    till alla som läser detta meddelande hoppas ni har en fin dag och tack att ni har er eran tid att läsa detta. Detta är mitt första post på denna webbplats då jag inte riktigt förstår hur det fungerar här men skulle bara vilja skriva av mig lite vad jag går igenom just nu och hoppas det finns någon människa som kan relatera till detta, då jag känner mig väldigt ensam om allt:)

    Jag lider av skam över min kropp pga mina ärr jag har på min arm. Jag bär på ett tungt bagage och har upplevt hemska händelser i livet som resulterade till att jag fick ett självskadebeteende. Men detta har fått sitt stop idag.

    Sommaren ger mig extemt mycket ångest eftersom jag vågar inte ha på mig kläder som jag tycker om och brukade ha förut och tanken om att gå och bada för mig vilja förvinna bara,  även om det är något jag vill göra och få kunna resa bort lite till ett varmare land så hindrar just detta med mina ärr. Jag vill inte någon så tycka synd om mig eftersom jag är inte den personen som jag var förut. Vill inte någon ska döma mig eller kolla på mig på ett annorlunda sätt , vill inte någon ska se “det gamla jag” så att säga. På jobbet har jag alltid långärmad även om jag lökar sönder på sommaren så kan jag bara inte släppa koftan och täcka mig. Vet liksom inte hur jag ska ta mig till längre det påverkar mig vardagligt. Har varit på en laser konsultation och testat på de, är osäker om det kommer ge nån effekt för mina ärr är väldigt tjocka. Vet inye heller vad jag känner inför tatuering heller. Har något nått tips eller idé vad man kan tänka eller göra?

     

    Hej! till alla som läser detta meddelande hoppas ni har en fin dag och tack att ni har er eran tid att läsa detta. Detta är mitt första post på denna webbplats då jag inte riktigt förstår hur det fungerar här men skulle bara vilja skriva av mig lite vad jag går igenom just nu och hoppas det finns någon människa som kan relatera till detta, då jag känner mig väldigt ensam om allt:) Jag lider av skam över min kropp pga mina ärr jag har på min arm. Jag bär på ett tungt bagage och har upplevt hemska händelser i livet som resulterade till att jag fick ett självskadebeteende. Men detta har fått sitt stop idag. Sommaren ger mig extemt mycket ångest eftersom jag vågar inte ha på mig kläder som jag tycker om och brukade ha förut och tanken om att gå och bada för mig vilja förvinna bara, även om det är något jag vill göra och få kunna resa bort lite till ett varmare land så hindrar just detta med mina ärr. Jag vill inte någon så tycka synd om mig eftersom jag är inte den personen som jag var förut. Vill inte någon ska döma mig eller kolla på mig på ett annorlunda sätt , vill inte någon ska se ”det gamla jag” så att säga. På jobbet har jag alltid långärmad även om jag lökar sönder på sommaren så kan jag bara inte släppa koftan och täcka mig. Vet liksom inte hur jag ska ta mig till längre det påverkar mig vardagligt. Har varit på en laser konsultation och testat på de, är osäker om det kommer ge nån effekt för mina ärr är väldigt tjocka. Vet inye heller vad jag känner inför tatuering heller. Har något nått tips eller idé vad man kan tänka eller göra?

    Hej🙂

    vore jag du skulle jag vara stolt över ärren! Du har tagit dig ifrån den tiden , du har tagit dig ur det och är en annan person idag.
    Jag förstår det här utseende mässiga men det är faktiskt en del av dig. Jag såg en tjej /kvinna med ärr på sina armar en gång och jag tänkte inte ”usch vad fult!” Jag tänkte vad dåligt hon måste ha mått och vad långt hon har kommit eftersom hon jobbade inom vården. Jag tycker absolut du ska gå med stolthet och visa dina armar, det är vad jag skulle göra om jag hade haft självskadebeteende,

     

    Trådstartaren

    Tack för ditt svar

    Är villig att jobba på att inte känna så som jag gör. Men vet inte bara hur jag ska börja och hur jag ändrar min inställning inför detta. Känns så jobbigt bara. Är rädd för reaktioner och frågor som är jobbiga

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.