Hem > Forum > Ensamhet > Så ensam jag orkar inte leva

Så ensam jag orkar inte leva

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4
 • Jag orkar inte ngn mer gråter varje natt. Jag vet inte varför Gud torterar mig såhär. Livet är bara hopplöst. Det är bara kämpa och sen får man det man vill ha i 5 sekunder och sen blir du förkrossad igen. Jag vill bara ha cancer och dö i fred. Fattar inte varför folk som inte vill dö dör och folk som vill dö får inte dö.

  Jag önskar också att jag vore död. Blir arg på min döda mor att hon skaffade mig. MED EN ALKOHOLIST dessutom. OCH hon, som inte borde haft barn. Båda döda idag, lämnat mig kvar här i denna jävla onda värld.

  Men jag går bara och väntar på det rätta läget att också få ett avslut.

  Jag har haft samma tanke, att jag vill dö, samtidigt är jag rädd för döden och rädd för att inte riktigt leva livet ordentligt innan jag dör, vad nu det innebär. Jag tror egentligen det handlar om att man inte vill plågas längre, som livet är just nu.

  Vi ska alla dö en dag, så varför inte ge det en ordentlig chans först? Vad fattas dig i ditt liv? Är det möjligt att börja göra små förändringar och ta små steg mot ett liv som du trivs i?

  SVAR TILL

  Jag orkar inte ngn mer gråter varje natt. Jag vet inte varför Gud torterar mig såhär. Livet är bara hopplöst. Det är bara kämpa och sen får man det man vill ha i 5 sekunder och sen blir du förkrossad igen. Jag vill bara ha cancer och dö i fred. Fattar inte varför folk som inte vill dö dör och folk som vill dö får inte dö.

  OCH

  Jag önskar också att jag vore död. Blir arg på min döda mor att hon skaffade mig. MED EN ALKOHOLIST dessutom. OCH hon, som inte borde haft barn. Båda döda idag, lämnat mig kvar här i denna jävla onda värld. Men jag går bara och väntar på det rätta läget att också få ett avslut.

   

  Det som kan kännas som en längtan efter döden är egentligen en längtan bort från det obehag man känner att man är i total hjälplöshet. Egot håller på att dö och i den känslan kommer man i kontakt med sitt verkliga jag som man hela tiden flytt ifrån.

  Egentligen vill man bara vara sig själv, men man är i konflikt med egot som vill bli gillat och godkänt av andra för att slippa ta i tu med det man verkligen behöver lämna i sitt liv för att komma vidare till det som är rätt för en att vara i. Där man kan bidra med något till andra utan att behöva värderas efter prestige och framgång.

  Jag har ställt till det så jag är hatad av alla och vill bara dö.

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.