Hem > Forum > Ensamhet > Orkar inte tänka

Orkar inte tänka

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Avatar

  Hej

  Jag orkar inte känna så mycket längre. Har alltid värdesatt känslor så högt och tycker det är något av det finaste som finns, men under en längre period nu känns det som att jag drunknar i mina känslor och jag vet inte hur de ska stoppas.

   

  Jag känner mig nästan alltid ledsen och ensam, trots att det finns så fina människor omkring mig. Men jag vaknar varje morgon och det enda jag vill är att somna om, för jag orkar inte med att känna mig nedstämd. Jag har ingen ork att göra saker jag förut tyckte va kul, och känner mig bara helt onödig.

  Under dagarna försöker jag alltid hålla mig upptagen så att jag slipper tänka. Det värsta är när jag är ensam för då blir det svårt att inte tänka, och då vet jag inte vart jag ska ta vägen.

  Avatar

  Hej,

  Det låter som att du har en period av depression och jag känner igen mig i väldigt mycket av det du skriver. Att inte orka med saker en förut tyckte var roliga, inte vilja tänka och känna sig ensam även om en är omgiven av fina människor.

  Har du någon vän att anförtro dig åt? Det är jobbigt att bära alla känslor själv och då är det bra att kunna få stöd och prata av sig.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.