Hem > Forum > Ensamhet > Orkar inget mer nu

Orkar inget mer nu

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
  • Känner mig så jävla ensam.. Alla i min omgivning tycker jag är jobbig, sambon känner sig stressad av mitt mående.. Jag känner mig bara jobbig och i gen, har inga vänner kvar, jobbet är bara jobbigt, jag orkar inte duscha, jag orkar inte leva längre… Orkar inte vara såhär äcklig.. Så taskig och dum, jag orkar inte med mina tankar mer jag orkar verkligen inget mer nu… Jag vill inget mer… Bara det fanns ett bra sätt att göra slut på det…

    Jag fattar. Visst är det märkligt? Alla “bryr” sig men ingen vet hur de ska hantera en.
    Det är påfrestande. För alla inblandade! Men vad ska man göra?

    Jag önskar jag hade några goda råd. Antar att man ska behandla det hela som en depression.
    “Det finns hjälp” osv.
    Om du inte orkar det just nu så kan du kanske skriva om tankarna du inte orkar med här. Vädra lite. Vet inte om det hjälper, men det kanske är bättre än ingenting.

    Ta hand om dig.. ingen annan gör det åt oss tyvärr

    Hej,

    Jag förstår att saker känns hopplösa för dig just nu, och kan tänka mig att du vill vila och få en paus från allt. När jag har tyckt att jag är ensam och en börda för alla så har jag varit ganska ledsen och frustrerad. Hur är det för dig?

    Hur kommer det sig att du ser dig själv som jobbig? Är det att folk inte bryr sig eller tar dig på allvar? Att de inte vill prata om sånt som känns viktigt för dig?

    Ibland hjälper det att få lite frågor och reda i sina tankar. Ta hand om dig ♡

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.