Hem > Forum > Ensamhet > Min trygga punkt försvann

Min trygga punkt försvann

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
  • Jag har varit i många förhållanden och har aldrig älskat någon mer i hela mitt liv än Killen som ja nu skulle ha firat 1 år tillsammans med

    vi har träffat varandras familjer släkter och han har alltid varit världens finaste kille och behandlat mig något otroligt bra.

    han har alltid brytt sig om mig och han var min ända trygghet i livet

    men under de senaste halvåret har han förändrats  något enormt och det gick snabbt från bra kontakt och fin kommunikation till korta svar och att vi ses en gång i veckan, de va under denna period som jag märkte att han långsamt prioriterade bort mig från hans liv och trots att jag försökte i ett halvår gång på gång att lösa det så ville han inte längre finnas där för mig

    vi gjorde nu slut i förrgår och det känns som jag har förlorat mig trygga punkt i livet och min glädje till allt i min omgivning har försvunnit helt.

    vill inte vara med någon vill inte plugga vill inte träna, kan knappt lämna sängen och jag fattar inte hur jag ska kunna komma över en personen som jag fortfarande älskar mer än mig själv.

    nu är jag ensam igen

     

    Jag går igenom liknande sak som du och du har all min sympati. Tyvärr verkar det vara en epidemi av emotionell otillgänglighet som går. Det är synd att sådana människor bara tänker på sig själva, och inte på den skada som de orsakar andra människor.

    Önskar att jag kunde ge dig något bra råd, men jag kan inte. Är själv mycket deprimerad efter ett liknande uppbrott och har svårt att sköta mitt jobb. Alla råd på nätet säger att man ska fokusera på sig själv, men vet inte om det hjälper?

     

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.