Hem > Forum > Ensamhet > Min ensamhet

Min ensamhet

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
  • Mådde dåligt av att prata med K igår när jag ringde på em, ännu dåligare än innan och boendestödet är sjuk så kan inte få prata med henne heller så har ingen nu. De vill ju ändå begränsa mig och mitt pratande, känns heller inte bra då jag ibland har behov att prata om mina problem och mående, mår ju inte bättre av att hindras då bara om det är en person som typ K som inte förstår mina problem med göra av mig med saker då kan det ibland vara bättre att bli hindrad prata istället för få oförstående och ord som jag orkar inte lyssna på ditt tjat om samma saker, du gör fel, köp inte nya saker, det kan du väl lämna bort, du kan inte göra så, du måste förstå hur jobbigt det är att lyssna på dig och ditt tjatande om samma saker hela tiden jag orkar inte mer.

    Ingen förstår heller att det är stundtals jobbigt vara mig också,  jag är inte i jobbig bara för de få som jag har begränsad kontakt med.

    Jag vill vara ensam. Det är bäst så för alla.

    Det finns hjälp att få, nej det gör det inte det blir bara fel.

     

    Grät på hela vägen hem på promenaden.

     

    Har ingen nu mer än mig själv som är inget att ha till något alls.

    Trådstartaren

    K = min kontaktperson jag fått från kommunen , en person att träffa och “göra roliga saker” med, fast jag behöver mer någon att prata med när jag mår dåligt och har problem jag inte klarar själv lösa, inte bara göra saker när jag ibland inte tycker något alls är roligt utan bara mest är jobbigt. Fast det tycker de inte jag ska ha utan hålla allt för mig själv, bara vara tyst och göra saker.

    Vilket dåligt bemötande! Förstår att du blir ledsen. Har du funderat på att gå till en kurator eller liknande? De finns ju där för att lyssna. Ta hand om dig <3

    Det låter som du är väldigt missnöjd med det stöd du får av kommunen. VÄLDIGT FÖRSTÅELIGT av vad du berättar. Kan du inte be kommunen om en annan person som du klickar bättre med? Och var tydlig till kommunen vad som gått fel, vad du har för behov i detta som inte tillgodoses.

     

    Kram. Hoppas det löser sig.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.