Hem > Forum > Ensamhet > Mer ensam än jag någonsin varit

Mer ensam än jag någonsin varit

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
5
 • Jag har social ångest men hatar också att vara ensam.
  De senaste 10 åren har jag bara haft 2 personer som jag kan kalla vänner och det är på lång distans, träffades genom att spela CS för ca 8 år sedan.
  För ett år sedan träffades vi “face to face” för första och sista gången det hela slutade med att de högg mig i ryggen och lämnade mig mer ensam än jag någonsin varit.

  Så nu sitter jag här 27 år, 28 i September, så jävla ensam förlorad. Jag vill inte vara ensam men jag tror aldrig jag kommer våga lita på en annan människa igen och verkligen inte kunna öppna mig för en annan människa igen. Jag behöver hjälp men jag vet inte vad jag ska ta mig till..

  Avatar

  <3 Så fruktansvärt. Det låter extra allvarligt också när du bara hade de här två personerna och så skadade de dig så. Bortom förskräckligt. Kunde du bemöta de och försvara dig eller hur avslutades det hela efter de huggit dig i ryggen – om du orkar säga?

  Skickar en stor kram!

  Trådstartaren

  <3 Så fruktansvärt. Det låter extra allvarligt också när du bara hade de här två personerna och så skadade de dig så. Bortom förskräckligt. Kunde du bemöta de och försvara dig eller hur avslutades det hela efter de huggit dig i ryggen – om du orkar säga? Skickar en stor kram!

  Behövs lite mer förklaring för att ge ett svar på denna. En av dessa hade jag haft daglig kontakt med i ca 8 år den andra personen var hans bästa vän från där de bor och hon kom in i bilden mycket senare, började spela med oss slutet av 2021-ish. Hon och jag klickade väldigt bra, or so i thought, och började få känslor för henne men med tanke på distansen så berättade jag för henne att jag skulle ta ett steg tillbaks och inte prata med henne lika mycket. Men någon vecka senare så sa hon att hon hade samma känslor för mig. Detta var ca en månad innan vi skulle träffas irl för första gången. Allt var hur bra som helst i 3 veckor och jag har nog aldrig mått så bra i mitt liv men veckan innan så svarade hon mindre och mindre, men hon var mitt inne i att flytta så antog att det var därför så tänkte inte mer på det, kan även tilläggs att jag gav henne 1000kr för att hon var osäker om hon skulle ha råd att köra upp hit pga sagd flytt. Men när de väl var här så visade det sig att hon knappt skulle prata med mig för att sedan någon minut senare kasta godis på mig etc etc. Så jag var bara allmänt jävla förvirrad och hade ingen aning vad jag skulle göra så det hela slutade med att de åkte hem en dag tidigare och någon dag senare kom det fram att hon bara använde mig för uppmärksamheten och hennes exakta quote : “klart jag använder de svaga”. Det hela slutade med att han tog hennes sida och skickade snaps på dom 2 tillsamans i en bil med hon fingret uppe mot kameran.

  Blev längre än planerat men det där är ändå den korta versionen av vad som hände och ett bevis på att rösterna i mitt huvud som sa åt mig att aldrig öppna upp mig och lita på människor hade rätt och kommer aldrig tvivla på dom rösterna igen.

  Trådstartaren

  Behövs lite mer förklaring för att ge ett svar på denna. En av dessa hade jag haft daglig kontakt med i ca 8 år den andra personen var hans bästa vän från där de bor och hon kom in i bilden mycket senare, började spela med oss slutet av 2021-ish. Hon och jag klickade väldigt bra, or so i thought, och började få känslor för henne men med tanke på distansen så berättade jag för henne att jag skulle ta ett steg tillbaks och inte prata med henne lika mycket. Men någon vecka senare så sa hon att hon hade samma känslor för mig. Detta var ca en månad innan vi skulle träffas irl för första gången. Allt var hur bra som helst i 3 veckor och jag har nog aldrig mått så bra i mitt liv men veckan innan så svarade hon mindre och mindre, men hon var mitt inne i att flytta så antog att det var därför så tänkte inte mer på det, kan även tilläggs att jag gav henne 1000kr för att hon var osäker om hon skulle ha råd att köra upp hit pga sagd flytt. Men när de väl var här så visade det sig att hon knappt skulle prata med mig för att sedan någon minut senare kasta godis på mig etc etc. Så jag var bara allmänt jävla förvirrad och hade ingen aning vad jag skulle göra så det hela slutade med att de åkte hem en dag tidigare och någon dag senare kom det fram att hon bara använde mig för uppmärksamheten och hennes exakta quote : ”klart jag använder de svaga”. Det hela slutade med att han tog hennes sida och skickade snaps på dom 2 tillsamans i en bil med hon fingret uppe mot kameran. Blev längre än planerar men det där är ändå den korta versionen av vad som hände och ett bevis på att rösterna i mitt huvud som sa åt mig att aldrig öppna upp mig och lita på människor hade rätt och kommer aldrig tvivla på dom rösterna igen.

  Jag vet att det låter dumt att få känslor för någon du inte träffat face to face och att jag “förtjänar” det som hände. Men skulle jag beskriva min “dröm partner” så uppfyllde hon nästintill alla, om inte alla kriterier.

  Avatar

  <3 Det låter som att den tjejen har jättejättemycket problem med sig själv. Åtta år är även en enormt lång tid så inte konstigt heller att det blev traumatiskt sedan när hon bestämde sig för att agera på det här sättet. Låter både chockartat och förnedrande det du blivit utsatt för.

  Blir påmind också om att vissa personer kan göra såhär när relationen formas just på nätet just för att det är mycket mer anonymiserat. Har man då vissa knepigheter och svårt för empati och sk. svaghet hos andra (som den här tjejen uppenbarligen har) tror jag definitivt det riskerar göra betydligt större skada det som sker online än irl. Folk fattar inte att människor har riktiga känslor.

  Tänker även på hur vissa personer ballar ur när någon säger att den är intresserad av denne, att en del inte kan hantera det alls på ett varmt och ödmjukt sätt – hon låter som en sådan person som blev fientlig och gick i försvar. I mina öron låter det väldigt anmärkningsvärt (och big red flag) att hon både uttryckte sig som hon gjorde och även verkar samvetslös som högg dig i ryggen på det här grymma sättet.

  Önskar verkligen att du inte låter denna erfarenhet definiera din syn på mänskligheten och relationer. Hon förtjänar definitivt inte det.

  Trådstartaren

  <3 Det låter som att den tjejen har jättejättemycket problem med sig själv. Åtta år är även en enormt lång tid så inte konstigt heller att det blev traumatiskt sedan när hon bestämde sig för att agera på det här sättet. Låter både chockartat och förnedrande det du blivit utsatt för. Blir påmind också om att vissa personer kan göra såhär när relationen formas just på nätet just för att det är mycket mer anonymiserat. Har man då vissa knepigheter och svårt för empati och sk. svaghet hos andra (som den här tjejen uppenbarligen har) tror jag definitivt det riskerar göra betydligt större skada det som sker online än irl. Folk fattar inte att människor har riktiga känslor. Tänker även på hur vissa personer ballar ur när någon säger att den är intresserad av denne, att en del inte kan hantera det alls på ett varmt och ödmjukt sätt – hon låter som en sådan person som blev fientlig och gick i försvar. I mina öron låter det väldigt anmärkningsvärt (och big red flag) att hon både uttryckte sig som hon gjorde och även verkar samvetslös som högg dig i ryggen på det här grymma sättet. Önskar verkligen att du inte låter denna erfarenhet definiera din syn på mänskligheten och relationer. Hon förtjänar definitivt inte det.

  Problemet är att hon visste exakt vad hon höll på med. Jag skulle 100% föredra att hon blev defensiv och drog sig undan när jag berättade hur jag kände med tanke på att jag redan planerade på att minska kontakten med henne redan då men istället valde hon att medvetet låstas att hon kände likadant, vilket hon erkänt i efterhand att det hela var planerat för att få uppmärksamhet.

  Hon försökte även kasta skulden på mig och säga saker som “jag hade väldigt gärna löst allt detta men du pratade ju knappt med mig heller”. Vilket jag inte gjorde då jag var brutalt förvirrad över alla hennes mixed signals hela den veckan medans hon visste EXAKT hur jag kände då jag varit väldigt tydlig med det ända sedan jag gick ut med den infon till henne.

  Men det som gör allra mest ont i slutändan är att tappa honom, min bästa vän. Det sjuka är att jag kan verkligen inte minnas en ända gång vi varit osams, bråkat eller vad man nu kan kalla det, innan hon kom in i bilden och jag kan inte sluta tänka på hur det skulle sett ut idag om jag fortsatte vara stängd och aldrig berättade hur jag kände.

  Allt detta har gjort mig 100% säker på att jag kommer vara ensam resten av mitt liv. Med min sociala ångest som gör det omöjligt för mig att ta kontakt med nya människor och känslan av att kunde jag inte lita på honom så kommer jag aldrig kunna lita på en annan människa.

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
5

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.