Hem > Forum > Ensamhet > Känns inte som att jag kommer att älska någon så som jag älskade henne

Känns inte som att jag kommer att älska någon så som jag älskade henne

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
6
 • Nu 2 månader efter hon har gjort slut så känns det som att jag kommer att aldrig älska någon så som jag älskade henne och har typ inga vänner att vara med

  Låter väldigt tungt…

  Jag har 3 barn, haft oräkneliga tjejer, men aldrig känt att jag kunnat haft det så bra som med den här perfekta tjejen som efter en intensiv kontakt gick och blev kär i någon annan… Jag kan bara tänka mig hur det är för dig, när du känner detsamma, men dessutom haft ett förhållande med henne…

  Önskar det fanns några enkla svar…

  Jag söker tillfälliga lättnader i ångesten… Men det är svårt…

  Vill bara att du ska veta att jag förstår…

  Hej! Klart du kommer det,om inte mer när kärleken är besvarad att din motpart älskar dig för den du är. Det är de viktigaste att även du blir älskad för det är inte bara du som ska ge all din kärlek till någon.
  Att hitta lite grupper på facebook med dina intressen kan vara en start på att hitta nya vänner,kanske är något att börja med? Vad tror du om de? Se på dina egna intressen,där kanske du finner även tjejer som är likasinnade. Våga ta kontakt,säg att du är ny och att du gärna vill prata!

  Det låter jobbigt och jag känner igen mig i känslan. Kanske är det också så att man inte kommer älska nån lika mkt eller på samma sätt. Det behöver inte va nåt fel med det, utan ett bevis på den äkta känslan. Men att man träffar nån som man blir kär i kommer säkert hända och kanske kan älska den på ett annat sätt?

  Så kan det vara.

  Tre stora kärlekar har jag haft. En som gav mig sex utan gränser, lämnade kvar ett beroende när hon stack. En som jag gav mitt hjärta till, hon behöll det när hon gick. Den plats i mitt hjärta som hon ägde, fick jag låsa om för att överleva. På samma plats låste jag in mycket av mitt känsloliv. Jag hittar inte nyckeln igen. Den tredje har gett mig mina barn, som jag har ett hyfsat förhållande till, men hon har också tröttnat på mig. De övriga kvinnorna i mitt liv har jag nog sårat mer än de förmått såra mej.

  Livet är kanske rättvist, kanske orättvist. På något sätt får man kanske tillbaka det man har gjort? Men visst kan man hitta en ny kärlek, men kanske inte samma? Det ligger inte för mig att leta någon ny direkt, och helst vill jag klara mig utan, för det gör så ont att bli krossad om och om igen, tycker jag.

  Inte så uppmuntrande kanske, men du är inte ensam!

  Trådstartaren

  Tack till alla som svarade, och den känslan som jag hade då har jag fortfarande idag. Själv så tror jag ej att jag kommer hitta någon ny men det är okej.

  Skönt att du ändå landat i det. Och att känslan är okej.

  Jag har samma känsla, aldrig mer….finns inga förutsättningar i mig till ett förhållande. Men hoppas den känslan ska förändras med tiden.

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
6

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.