Hem > Forum > Ensamhet > Jag tar för givet att ingen tjej vill ha mig.

Jag tar för givet att ingen tjej vill ha mig.

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
6
 • Tja! Jag är en kille som är 16 år fyller 17 i maj.

  Har funderat länge om jag ska göra en tråd här men jag gör ett försök. Ju det är såhär att jag ta för givet att ingen tjej vill ha mig eller tycker att jag är attraktiv.. För att under hela mitt liv så har ingen tjej,kvinna visset intresse.

  Felen med mig är att jag är inte en populär kille i skolan, Jag är blyg,osäker,ser inte bra ut. Jag har aspberger som gör att jag har det svårt med det sociala samspelet. Vilket man typ måste ha om man vill få en bra snygg flickvän. Har ingen självförtroende. Fast det tar jag för givet att jag inte ska ha. För jag har inte haft något självförtroende under hela mitt liv. Det ”positiva” med mig är att jag försöker prata med tjejer men det gå åt skogen i verkligheten iallafall jag vågar inte riktig. På nätet funkat det lite bättre. Jag försöker vara charmig, snäll, trevlig och allt det man ska vara. Men trots det så bli ingen tjej, kvinna intresserad av mig. jag började känna så här sen jag va 5 år och det har blivit värre för varje år som gå.

  Jag gav upp omedvetet när jag va 12-13 år gammal och jag gav upp medvetet när jag va 14-15 år. Jag vill inte höra, du är ung det kommer eller det kommer hända dig också och allt sånt. För det är jag trött på att höra nu. Allt jag vill är att ha en flickvän som älska mig, Kan mysa med och dela livet med. Men det tro jag inte kommer att hända.

  En fråga till er tjejer som är mellan 15-20 år gammal. Hade du kunnat bli intresserad eller velat dejta mig? Av det ”lilla” jag har skrivit. För det hade nog stärkt mitt självförtroende lite.

  Vet inte vad jag vill med tråden mest av skriva av mig och höra om det finns andra i min situation. och hur det blev för er till slut.

  Mvh En kille som mår dåligt.

   

   

  Tja! Jag är en kille som är 16 år fyller 17 i maj. Har funderat länge om jag ska göra en tråd här men jag gör ett försök. Ju det är såhär att jag ta för givet att ingen tjej vill ha mig eller tycker att jag är attraktiv.. För att under hela mitt liv så har ingen tjej,kvinna visset intresse. Felen med mig är att jag är inte en populär kille i skolan, Jag är blyg,osäker,ser inte bra ut. Jag har aspberger som gör att jag har det svårt med det sociala samspelet. Vilket man typ måste ha om man vill få en bra snygg flickvän. Har ingen självförtroende. Fast det tar jag för givet att jag inte ska ha. För jag har inte haft något självförtroende under hela mitt liv. Det ”positiva” med mig är att jag försöker prata med tjejer men det gå åt skogen i verkligheten iallafall jag vågar inte riktig. På nätet funkat det lite bättre. Jag försöker vara charmig, snäll, trevlig och allt det man ska vara. Men trots det så bli ingen tjej, kvinna intresserad av mig. jag började känna så här sen jag va 5 år och det har blivit värre för varje år som gå. Jag gav upp omedvetet när jag va 12-13 år gammal och jag gav upp medvetet när jag va 14-15 år. Jag vill inte höra, du är ung det kommer eller det kommer hända dig också och allt sånt. För det är jag trött på att höra nu. Allt jag vill är att ha en flickvän som älska mig, Kan mysa med och dela livet med. Men det tro jag inte kommer att hända. En fråga till er tjejer som är mellan 15-20 år gammal. Hade du kunnat bli intresserad eller velat dejta mig? Av det ”lilla” jag har skrivit. För det hade nog stärkt mitt självförtroende lite. Vet inte vad jag vill med tråden mest av skriva av mig och höra om det finns andra i min situation. och hur det blev för er till slut. Mvh En kille som mår dåligt.

  God e.m. här på Mind Forumet.

  * Har läst hela ditt inlägg / tråd här ovan.

  * Jag känner EXAKT som Du, fast på ett lite mer annorlunda sätt.

  * Är 34 år och aldrig haft en relation…

  * Jag saknar kärlek, kramar & pussar,  att hålla om en kvinna, inte sex / samlag…

  * Är jättekär i en äldre kvinna som betyder OERHÖRT mycket för mig personligen, men är RÄDD att mina känslor för henne aldrig kommer bli  besvarade… Har gjort ett brev om mina känslor för henne och mer därtill och får se om jag får svar eller ej… Hon är 65 års åldern och blivit nyligen pensionerad.

  * Om Du ev. vill ha någon att skriva av dig till, ”lufta lungorna” så ställer jag mera än gärna upp för dig här på Mind Forumet.

  Var rädd om dig och ta hand om dig också…

  Kramar…

  På återseende…

  Hej

  Det kan vara lite farligt att ta saker för givna,för då blir det ofta så som man tror att det ska bli.            Självuppfyllande profetia kallas det på psykologspråk.Om man tar kontakt med nån och kanske har gett upp redan innan ”du kommer ju inte att gilla mej ändå”,så sänder man ju inte ut några särskilt inbjudande signaler.Jag vet ju av egen erfarenhet,hur jobbigt det är att vara blyg, osäker och ha låg självkänsla och inte se så särskilt bra ut.Det blir lätt så att man låser sej och inte uppfattar de signaler man får från andra.Har man dessutom svårt med det sociala spelet,så blir det ju inte enklare precis.Jag har ju genom livet missat många chanser,bara för att jag inte vågade tro på att nån kunde gilla mej.Men med tiden så har jag insett att om man vågar öppna sej lite,så finns det faktiskt människor som gillar en för den man är,men som med allting annat så måste man ju öva.

  Du kan ju prova att ta kontakt med de tjejer som inte är så supersnygga.Det finns ju tjejer som också är blyga.Testa att erkänna att du är lite blyg.Skulle du bli nobbad,så är det ju ingen katastrof.Jorden går inte under och du dör inte av det,även om det såklart känns jobbigt.Våga visa intresse.Alla människor älskar ju att bli sedda och få uppmärksamhet.

  Som du säger,så är du ju ung.Alldeles för tidigt för att ge upp.Ha det gott och ta hand om dej.

  Trådstartaren

  God e.m. här på Mind Forumet. * Har läst hela ditt inlägg / tråd här ovan. * Jag känner EXAKT som Du, fast på ett lite mer annorlunda sätt. * Är 34 år och aldrig haft en relation… * Jag saknar kärlek, kramar & pussar, att hålla om en kvinna, inte sex / samlag… * Är jättekär i en äldre kvinna som betyder OERHÖRT mycket för mig personligen, men är RÄDD att mina känslor för henne aldrig kommer bli besvarade… Har gjort ett brev om mina känslor för henne och mer därtill och får se om jag får svar eller ej… Hon är 65 års åldern och blivit nyligen pensionerad. * Om Du ev. vill ha någon att skriva av dig till, ”lufta lungorna” så ställer jag mera än gärna upp för dig här på Mind Forumet. Var rädd om dig och ta hand om dig också… Kramar… På återseende…

   

  Hej! Hoppas det kommer bli bra med den kvinnan:). Jag känner också så lite Att kärlek är viktigare än sex. Det mesta för att jag saknar kärlek och inte sex och med kärlek så kommer sex med. Fast det ser nu mer som nån bonus. Sen hur gör man när man vill skriva till en annan. Gör man det privat och hur skriver man privat då. Eller skriver man helt öppet. Men hoppas att damen besvara dina känslor:)

  Trådstartaren

  Hej Det kan vara lite farligt att ta saker för givna,för då blir det ofta så som man tror att det ska bli. Självuppfyllande profetia kallas det på psykologspråk.Om man tar kontakt med nån och kanske har gett upp redan innan ”du kommer ju inte att gilla mej ändå”,så sänder man ju inte ut några särskilt inbjudande signaler.Jag vet ju av egen erfarenhet,hur jobbigt det är att vara blyg, osäker och ha låg självkänsla och inte se så särskilt bra ut.Det blir lätt så att man låser sej och inte uppfattar de signaler man får från andra.Har man dessutom svårt med det sociala spelet,så blir det ju inte enklare precis.Jag har ju genom livet missat många chanser,bara för att jag inte vågade tro på att nån kunde gilla mej.Men med tiden så har jag insett att om man vågar öppna sej lite,så finns det faktiskt människor som gillar en för den man är,men som med allting annat så måste man ju öva. Du kan ju prova att ta kontakt med de tjejer som inte är så supersnygga.Det finns ju tjejer som också är blyga.Testa att erkänna att du är lite blyg.Skulle du bli nobbad,så är det ju ingen katastrof.Jorden går inte under och du dör inte av det,även om det såklart känns jobbigt.Våga visa intresse.Alla människor älskar ju att bli sedda och få uppmärksamhet. Som du säger,så är du ju ung.Alldeles för tidigt för att ge upp.Ha det gott och ta hand om dej.

   

   

  Hej!. Jo jag har funderat på vilka signaler jag sänder ut. Jag vet att det kan vara farligt att tänka så. Men en gång förra året träffade jag en snygg söt tjej som är min mosters vän. Hon är 25 år och se riktig bra ut. En riktig pärla. Fast jag ser henne som 95-99% en bra vän än 1-5% ett ligg eller nån sexpanter. Nä utan just nu ser jag henne som en riktig bra vän och jag tänker inte ändra det. För att vänskap är så mycket viktigare än sex. så jag tog för givet att hon inte skulle gillar mig. Men vad jag hade fel. vi klickade direkt.

  Fast det va med familjen och när jag är med familjen då kan vara mig själv. Men när jag är ex i klassen så är jag mig själv till kanche 50-60%. Så det det kan vara det. Men ju mer jag lär känna en person ju mer kan jag vara mig själv. Men åter till min vän:). ja vi klickade direkt och är typ jättebra vänner. Redan efter första gången vi såg. Fast hon är speciellt. Hon ser insidan av personen mest istället för utsidan. Än dem flesta tjejer som är rätt så ytliga vilket är synd. By the way hur vet man vilka signaler man sänder ut?.

  Vilken tur du har haft,som fått en bra vän.Precis som du säger,så är det bättre på många sätt.Och lyckas man hitta nån,som ser insidan,så har man haft väldig tur.

  Det där med vilka signaler man sänder ut.är ju lite lurigt.Jag tror att nyckeln är att visa intresse.Om man försöker visa ”du verkar vara en trevlig människa,dej vill jag veta mer om” och vara nyfiken,så har man kommit en bit på väg.Det där spelet,att verka svårflörtad och ointresserad,är ingen bra väg att ta.Man måste  försöka bjuda in människor i sitt liv,även om det tar emot och känns svårt.Sen måste man ge det tid och vara medveten om att man kommer att gå på en del nitar,men det får man ta som en lärdom och inte sluta våga ta kontakt.

  Ha det gott och ge dej inte.

  Som den kloka personen skrev ovan så ta inte för givet min vän att ingen vill ha dig. Det verkar som om du är på god väg med din nya vän ”Green”.

  Låter som en klyscha men det är inte utsidan som är det viktigaste utan vad som finns i hens hjärta…..visst vem vill inte ha en flickvän/pojkvän som är en riktig 10 poängare…..även jag hade inte tackat nej till det. Men om man inte klickar på ett personligt plan och kan prata med varandra är utseende inget värt min vän. Fortsätt att försöka det kommer göra ont flera gånger, jag vet 🙄, men det kommer löna sig och du kommer känna dig så stolt över dig själv! Det viktigaste är att du är du inte någon annan!

  Tills dess finns det massa stöd för dig här på forumet!

  Ta hand om dig!

   

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
6

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.