Hem > Forum > Ensamhet > jag ger upp.

jag ger upp.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
  • jag har kämpat med depression och ocd i tre år nu.alt blir bara värre och värre. jag har planerat hur jag ska ta mitt liv jag kommer göra det snart 3 dagar.mina förädrar hatar mig dom skyller altid alt på mig så fort något händer när dom är arga så tar dom ut det på mig.dom kommer inte ens bry sig när dom hittar min kropp. jag har inga vänner ingen som tycker om mig så ingen kommer att sakna mig ingen kommer ens märka att jag är borta. jag kommer ta alla piller jag hittar sen kommer jag skära min hals så att om jag inte dör av piller så dör jag av att jag inte har något blod.

    det är hopplöst att fortsätta kämpa alt blir bara värre.hejdå

    Tråkigt att höra att du går i dessa tankar. Tänk på att du är en värdefull person även om dina föräldrar inte har förmåga att uppskatta dig. Det är inte dig det är fel på. Finns det något annat ställe du skulle kunna hitta där du kan få lite uppskattning för att just du är du. Jag tänker på om du har något intresse så du kan vända dig till någon förening eller organisation. Där kan du ju möta andra snälla och trevliga vuxna och även vänner i din egen ålder. Det kan ju inte ersätta dina föräldrar men det kan ändå vara ett bra och betydelsefullt stöd för dig. Du är värd att bli uppskattad för den just du är.
    Jag har själv mått dåligt när jag var yngre och det som hjälpte mig ur depression och dåligt självförtroende var mental träning. Jag vet också andra som blivit hjälpta av meditation och mindfulness. Det kan också vara värt att prova en hel del olika mediciner innan man träffar rätt. Så snälla ge inte upp. Finns det någon annan vuxen som du kan hitta som stöd som tillexempel skolsköterska eller kurator så du inte behöver stå ensam i detta. Skickar styrkekramar. Ta hand om dig😍

     

    Det gör mig ledsen att höra att du känner så här. Jag vill säga att det är absolut inte värt att ta sitt liv! Jag tycker att det vore bra att ta kontakt med någon annan vuxen som kan ge stöd (t.ex. skolkurator, BRIS, självmordslinjen här på Mind). För du förtjänar att få stöd och uppskattning för den du är. Ge inte upp! Ta hand om dig!

    Är du vuxen och kanske inte har tillgång till skolkurator så finns det stödlinjer för vuxna också! Man kan vända sig till vuxenpsykiatrin eller chatta online! Styrkekram!

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.