Hem > Forum > Ensamhet > Ingen vän grattade mig på min stora dag

Ingen vän grattade mig på min stora dag

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4
 • Avatar

  Genom hela mitt liv har jag försökt kämpa med det sociala, att hitta vänner har varit mycket svårt för mig. Sedan jag började på Universitet fick jag en ny möjlighet och jag har träffat massor av nytt folk som jag känner att jag klickat mer med. Har alltid fått höra att jag är världens snällaste människa av vissa kompisar och det har jag försökt leva efter så gott som det går. Nu så till min födelsedag vet jag inte om jag haft för höga förhoppningar eller något, men det är BARA min familj och en barndomsvän som har grattat mig på min födelsedag. Trots att jag har uppmärksammat det på Instagram, Facebook och Snap så är det inte en jäkel som valt att grattat mig. Det känns så otroligt trist, jag har verkligen försökt mitt bästa med att vara en god medmänniska och varit så snäll mot folk som knappt ens förtjänat nånting. Tror nästan jag grattat folk varje dag som fyllt år, varit allmänt intresserad i vad folk gör och så vidare, men inget ska man få tillbaka överhuvudtaget. Känner mig så ledsen idag, tänkte att min födelsedag skulle vara något speciellt men nja. För att inte få det att låta som om jag är otacksam mot mina familjemedlemmar, jag uppskattar dem otroligt. Men känner att det absolut inte är kul när ingen kompis ens väljer att gratta en. Vad gör jag nudå? Känns nästan meningslöst att behöva ge så mycket för andra men aldrig få något tillbaka, inte ens en uppskattning på min stora dag.

  Avatar

  Den sista meningen känner jag igen mig i. Ge och ge men aldrig få. Nåja mina brorsdöttrar ger men de accepterar mig som den jag är och försöker inte få mig att vara någon annan.

  Vi känner varandra inte men GRATTIS i alla fall.

  Avatar

  Jag har varit med om att ingen grattat mig på min dag flera gånger. Min familj har ofta glömt av födelsedagen eller inte grattat. Min kille har kommit försent flera timmar till tårta och fika så jag fick äta tårtan själv…

  Hej och jag ville bara säga GRATTIS på din födelsedag, i efterskott!! 🎂🎁🎈🎉🎉🎉 DU är VÄRD att fira med tusen tårtor och presenter bara för att DU är DU och du är underbar! Ledsen för att dina ”vänner” inte tänkte på dig på din födelsedag, önskar att du fick ha vänner som tänkte på dig på samma sätt som du tänker på dem ❤️❤️❤️ Kram & LOVE till dig!

  Jag har varit med om att ingen grattat mig på min dag flera gånger. Min familj har ofta glömt av födelsedagen eller inte grattat. Min kille har kommit försent flera timmar till tårta och fika så jag fick äta tårtan själv…

  Fy va otroligt ledsamt att höra 😔😔😔 Känner med dig jättemycket och tycker att du är värld hela världen ❤️❤️❤️🎁🎁🎁🎈🎈🎈

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.