Hem > Forum > Ensamhet > Ingen tror mig

Ingen tror mig

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Jag tror att psykisk ohälsa beror på att människor går på toaletten och får på/i sig lite kissångor 5-7ggr varje dag i hela sina liv. Förr kissade alla ute och vinden svepte iväg kissångorna, idag stänger alla in sig i trånga utrymmen och exponerar sig för sina egna avgaser.

   

  Jag har själv undvikit mina kissångor i ca 5 år, och den psykiska ohälsa jag upplevde försvann efter ca 3 veckor.

   

  Problemet nu är att jag blir idiotförklard av alla jag diskuterar detta med, först säger dom att ”det kan ligga något i det”, men i samma ögonblick de inser att de inte vet hur de ska göra för att undvika sina kissångor, utan att kissa ute, så kommer det alltid: det finns ingen forskning kring detta, du har fått en psykos.

   

  Är så trött på att vilja andra väl, jag vet ju vilken otrolig skillnad det blir, och hela tiden få gliringar och bli missförstådd.

  <3 Det är jobbigt att inte bli trodd.

  Får lite associationer generellt till hur vi är många på det här forumet som har problem med familjer och vänner kring det faktum att man är psykiskt sjuk och behöver bli hörd i det.. Vissa kommer att skylla på en för att man får psykisk ohälsa – de tror att det är något man själv måste ha gjort. Vissa tar en inte på allvar. Andra kommer att undvika en som om ens psykiska sjukdom är en fångbar sjukdom. Psykisk ohälsa är fortfarande tabu i många familjer/kulturer.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.