Hem > Forum > Ensamhet > Hatar nyår

Hatar nyår

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4
  • Signalsubstansen är inte på topp en dag som denna.
    Försökt göra saker som jag mår bra av. Gått lång promenad, motion skall ju vara så bra. Kpt en take away kaffe. Känner harmoni tillfälligt. Livet en dag som denna är ett helvete, och dagarna innan.
    Ser på nyheterna, man har skapat någon form av hundzon för hundar som inte kan med fyrverkier. Jag blir provocerad. Jag är rädd för hundar. Intervju med hundägare, jag blir provocerad hur de klagar. De har åtminsone någon att fira med, hundägarna. Ja, vi stänger in oss i badrummet med lite champagne. Vilken lycka! Ha någon att stänga in sig i badrummet med. Fy fan.
    Dagar som denna är en pina. Jag lyckas inte må bra. En konstant smärta i kroppen, livet på en skör tråd. Genomlida, genomlida. Skulle önska att samhället såg annorlunda på nyårsafton. Att det normaliserades, inte så upptrissat. Att det fanns en nyårzvärd hela dagen på tv. Som kunde få oss som lidr av psykisk ohälsa att få känna lite gemenskap. Bara för idag, bara för en dag. För att klara oss igenom dagen och kvällen.

    Jag vet hur det är att vara ensam . Är inte det nu, men det är inte speciellt roligt iallafall för mig nu med bråk och elände.

    ensamhet är nästan som tortyr. Så smärtsamt så det värker i magen och bröstet .Och Man är så ledsen och tom och känner sig totalt värdelös , usch

    det är så många som är ensamma. Det borde finnas nån grupp för ensamma på typ facebook. Det kanske det gör redan har inte koll.

    jag tycker också det är ett jävla klagande på hundägare t.ex,

    jag gick mot mina föräldrars hus tidigare idag och då kom en kille med sitt lilla barn och sa -HEEEEEEEj! !!!Till dem bakom mig. precis när han passerade mig så jag liksom ryckte till för han sa det så högt.Det var precis som han ville visa mig som gick ensam och såg antagligen ledsen ut, att ”se vad roligt vi lyckade människor ska ha!! Alltså fuck off!!kände jag bara .

     

     

    Avatar

    Vill bara säga att du inte är ensam om att vara ensam! Jag är också ensam idag:)

    Svenska kyrkan har ofta något gratis som händer varje nyårsafton.

    Trådstartaren

    Tack för svar.

    Jag vet inte hur kul på en skala ni tror det är att “fira” nyår själv med en skakande hund i en källare.

    För mig är hundarna den enda anledningen till att jag inte tar mitt liv.

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.