Hem > Forum > Ensamhet > Går igenom det själv

Går igenom det själv

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
 • jag är ensam, inte ensam som i att jag har folk omkring mig utan ensam som är att jag har ingen. Alls.. Folk ”tollorerar” mig i sammanhang, ex på jobbet eller likvärt, men utanför det är jag inte välkommen. Så jag är på egenhand. Jag hatar det så, men ingen vill vara min vän på riktigt och om de först tror att de vill de så vänder de snabbt efter ett tag.. Och jag har ingen att vända mig till, provat psykolog osv men jag kan inte prata eller något med dem, och de säkert åtta eller nio månaderna har jag haft hallucinationer när jag ska sova. Det är jätteobehagligt och ser bäst in till varje kväll/natt(26/31) och jag väntar på tid hos psykiatrin men jag har ingen att vända mig till. Jag har ingen att säga rent ut sagt ”detta är vad jag upplever och genomlider” och de har påverkar min sömn något otroligt mycket! men jag kan inte vända mig någonstans, för någonstans finns ju inte.. Jag har inget nät eller någon att falla mig tillbaka på, jag bara faller.. Och jag vet inte vad hallucinationerna är, eller vad det kan vara, jag vet bara att vad det än är. Går jag igenom det själv.. precis som allt annat skit som jag redan kämpar med..

  Hej!

  Låter som du har det jättetufft. Du skall inte behöva bära en sådan situation själv. Om du mår väldigt dåligt kan du vända dig till psykakuten på det ställe du bor på. Det finns medicin mot de hallucinationer du har. Då behöver du inte gå och vänta på psykiatrin utan de är tvungna att ta dig med en gång. Där kan du sedan få en samtalskontakt. Man skall inte behöva kämpa helt själv det orkar man inte. Det finns också andra ställen du kan vända dig till om du mår dåligt och inte har någon att prata med. Ett exempel på detta är Svenska kyrkan och deras diakoner. Där kan du hitta ett stöd. Studenthälsan finns om du pluggar och företagshälsovården om du jobbar. Hoppas du hittar en väg. Du är bra som kämpar på. Tänk på att du är värdefull. Styrkekramar från mig till dig💕

  Trådstartaren

  Fick tid och träffade en specialist läkare, en av de mest okänsliga människorna jag någonsin träffat inom sjukvården. Efter jag berättade varför jag fått remiss dit fick jag frågan ”och vad vill du med detta?” och när jag svarade ”bli av med dem” så fick jag en frågande blick. Inte en förstående utan mer ”jaha, och?”.

  Tack för styrkekramarna.. Just nu är saker verkligen skit och har ingen att vända mig till eller, att be om hjälp hos. Så just nu är det bara att hoppas att monsterna inte tar över.

  jag är ensam, inte ensam som i att jag har folk omkring mig utan ensam som är att jag har ingen. Alls.. Folk ”tollorerar” mig i sammanhang, ex på jobbet eller likvärt, men utanför det är jag inte välkommen. Så jag är på egenhand. Jag hatar det så, men ingen vill vara min vän på riktigt och om de först tror att de vill de så vänder de snabbt efter ett tag.. Och jag har ingen att vända mig till, provat psykolog osv men jag kan inte prata eller något med dem, och de säkert åtta eller nio månaderna har jag haft hallucinationer när jag ska sova. Det är jätteobehagligt och ser bäst in till varje kväll/natt(26/31) och jag väntar på tid hos psykiatrin men jag har ingen att vända mig till. Jag har ingen att säga rent ut sagt ”detta är vad jag upplever och genomlider” och de har påverkar min sömn något otroligt mycket! men jag kan inte vända mig någonstans, för någonstans finns ju inte.. Jag har inget nät eller någon att falla mig tillbaka på, jag bara faller.. Och jag vet inte vad hallucinationerna är, eller vad det kan vara, jag vet bara att vad det än är. Går jag igenom det själv.. precis som allt annat skit som jag redan kämpar med..

  Vad är det för typ av hallucinationer? Att höra en massa röster eller få ”syner” när man håller på att somna in är helt normalt, om det är nåt sånt du lider av?

  Ända sedan jag var liten har jag hört en massa folk i huvudet som pratat om jättekonstiga saker, precis när jag håller på att somna. Jag har även varit med om att vakna upp och se & höra saker som inte finns. En psykolog jag frågade om det sade att det är normalt att hallucinera i samband med sömn.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.