Hem > Forum > Ensamhet > Ensamhet och vänskap

Ensamhet och vänskap

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
6
 • Avatar

  Är du liksom mig mycket ensam, isolerad, uppgiven, frustrerad, rädd, vilsen, och över femtio. Och liksom mig drömmer om vänskap där värme och omtanke råder.

  Maila mig gärna: [email protected]

  Bra initiativ, jag mailar.

  Avatar
  Trådstartaren

  Någon?

  Avatar

  Jag är oxå ensam och över 50. Vad ska du göra över julen?

  Hej!

  Sitter i samma båt som dig. Jag är 49 år och hoppas att det går bra ändå.  Du gärna höra av dig till mig på denna E – mail: [email protected]

  Mvh. Mia.

  Avatar
  Trådstartaren

  Jag är oxå ensam och över 50. Vad ska du göra över julen?

  Jo, det är hemskt med denna ensamhet m.m, speciellt över julen. Jag kommer förmodligen också att vara ensam över julen. Har dock möjlighet att ta mig till en släkting. Men, det innefattar även en längre färd med både buss och tåg, och som läget är nu finns det liksom knappt på kartan. Så, även jag sitter som sagt förmodligen själv under julafton. Å andra sidan, så blir det ju egentligen bara ännu en vanlig dag i ensamhet. Fast, jag ska i alla fall spana på Kalle Anka, det kommer att ge lite glädje och nostalgi.

  Avatar
  Trådstartaren

  Hej! Sitter i samma båt som dig. Jag är 49 år och hoppas att det går bra ändå. Du gärna höra av dig till mig på denna E – mail: [email protected] Mvh. Mia.

  Tack så mycket för ditt svar! Skickar dig ett mail framöver.

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
6

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.