Hem > Forum > Ensamhet > Ensam tom och uppgiven

Ensam tom och uppgiven

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
  • Jag vill inte leva mer, kämpar dagligen med svår smärta, fk som bråkar, pengar som knappt räcker till, inga vänner. Flyttade ca 40 mil till min sambo, känner inte många andra här, min sambo jobbar sen sitter vid datorn resten av kvällen. Känner mig helt uppgiven och det enda jag tänker på är att jag inte vill finnas mer, tänker ut olika sätt att avsluta livet….

    Avatar

    Oj! 🙁 En väldigt utsatt situation, fina du. Låter väldigt stressigt också och som att sambon inte är något vidare stöd alls. Hur länge har du haft det såhär – om du orkar säga?

    Trådstartaren

    Det har blivit värre med åren. Just nu är det fruktansvärt :’( Ångest 24/7 och jag känner mig så ensam….

    Tack fina du för att du svarade ❤️

    Jag vill inte leva mer, kämpar dagligen med svår smärta, fk som bråkar, pengar som knappt räcker till, inga vänner. Flyttade ca 40 mil till min sambo, känner inte många andra här, min sambo jobbar sen sitter vid datorn resten av kvällen. Känner mig helt uppgiven och det enda jag tänker på är att jag inte vill finnas mer, tänker ut olika sätt att avsluta livet….

    Hej. Livet är verkligen strängt, det tycker vi alla ibland. Däremot är hjälp något vi alla människor behöver någon gång i livet. Först och främst tycker jag du borde prata med din sambo om du inte allaredan har gjort det om vad som tynger dig. Om han bryr sig om dig och har ett gott samvete så kommer han att lyssna och hjälpa dig.

    Något som kan ge oss ångest i livet är saker vi är missnöjda med. Så börja med att fråga dig själv vad du vill i livet och vad du vill förbättra, antingen om det är dig själv eller din livs situation, kan vara jobb eller miljön under ens privatliv. Ställ dig frågan vad du vill förbättra och sedan vad du behöver göra för att nå målet. Sedan är det bara att börja på och få in en rutin vilket dom flesta om inte alla föredrar att ha.

    Eventuellt kan du söka hjälp inom vården. En kontakt person för att lätta på hjärtat och eller guidning i livet för att nå det du vill. Ta hand om dig!

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.