Hem > Forum > Ensamhet > Ensam med vård om barn med självskadebeteende och dödstankar

Ensam med vård om barn med självskadebeteende och dödstankar

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
  • Jag vet inte längre var jag kan vända mig för att få hjälp.
    Jag har två döttrar med historik av självskadebeteende och fick för ett tag sedan hämta hem ena dottern från skolan då klasskompisar och personal hittat meddelanden hon skrivit om att hon inte vill leva längre.
    Deras pappa är helt frånkopplad deras liv på hans initiativ och jag har försökt få hjälp av BUP, men hon vägrar gå dit, och socialtjänsten – men de vill inte längre vara inkopplade. Jag har försökt prata med nära familj för att få stöd och hjälp men möts av oförståelse och en känsla av att bli dömd snarare än hjälpt. Jag känner mig så ensam i detta och är rädd att jag snart inte längre räcker till. Jag mår så otroligt dåligt över att känna denna hjälplöshet och vet inte var jag ska vända mig nu. Hoppas att någon här kanske har tips och idéer  – snälla!

    Det verkar vara en svår och jobbig situation. Jag tänker att du kanske behöver någon att prata med och få råd av. Det jag tänker på är att du skulle kunna vända dig till en diakon inom Svenska kyrkan där du bor. Du behöver att alls vara troende för att få råd, stöd och hjälp därifrån. Det kostar inget.
    Du kan ju också vända dig till psykiatrin om du mår dåligt själv. Kanske finns det någon självhjälps linje när det gäller självskadebeteende då kan du ju ringa dem och be om råd.
    Styrkekramar från mig till dig😍

    Trådstartaren

    Tack snälla för svar! Jag har pratat med kyrkan förut och kom inte alls ihåg att det var ett alternativ nu när allt är snurrigt! Tack!

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.