Hem > Forum > Ensamhet > Ensam med familj

Ensam med familj

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Hej.

   

  Vet inte hur jag ska börja riktigt.

  Jag är drygt trettio med sambo och ett barn. Har bra jobb, hus. Allt det där på ytan. Men inombords känner jag mig så ensam. Jag flyttade hit när jag träffade min sambo, lämnade min hemstad, bytte jobb och hela alltet. Och jag trivs bra, jag älskar verkligen att vara mamma men som sagt känner jag mig så ensam.

  Inga riktiga vänner, inga direkta kollegor,  inte så nära kontakt med min familj och jag och sambon har så svårt att prata med varann och förstå varann. Har liksom ingen jag kan prata med om vare sig små eller stora saker. Ingen som riktigt bryr sig om mig.

  Finns det fler i samma sits?

  Hej. Vet inte hur jag ska börja riktigt. Jag är drygt trettio med sambo och ett barn. Har bra jobb, hus. Allt det där på ytan. Men inombords känner jag mig så ensam. Jag flyttade hit när jag träffade min sambo, lämnade min hemstad, bytte jobb och hela alltet. Och jag trivs bra, jag älskar verkligen att vara mamma men som sagt känner jag mig så ensam. Inga riktiga vänner, inga direkta kollegor, inte så nära kontakt med min familj och jag och sambon har så svårt att prata med varann och förstå varann. Har liksom ingen jag kan prata med om vare sig små eller stora saker. Ingen som riktigt bryr sig om mig. Finns det fler i samma sits?

  God kväll här på Mind Forumet.

  Jag känner igen mig sååå i det du beskriver som s.k. ENSAMHET.

  Jag känner mig sååå ENSAM även fast jag har både familjeanhöriga och nära vänner.

  Ibland kommer tårarna på mig för att ENSAMHETEN kan göra sååå ONT på en.

  På återseende…

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.