Hem > Forum > Ensamhet > ensam i ett förhållande

ensam i ett förhållande

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
 • Jag vet inte vad jag håller på med. Jag har distansförhållande med min pojkvän, vi har snart varit ihop i 1 år men jag känner mig ensam. Varför känner man sig ensam när man är i ett förhållande? Varje gång jag är hos han så spelar han istället för att vara med mig, och samma sak när han är hos mig. Har ett sjukt exempel på en sådan situation (som är sann):

  Jag hade 40+ grader feber, extrem UV som plågade båda mina njurar – kunde inte gå, inte röra mig eller någonting. Låg bara i sängen och skrek av smärta. Han sitter och spelar, kollar till mig då och då när han dött i spelet. Är det fel av mig att fortfarande vara upprörd över detta? Detta hände alltså för några månader sen.

  I nuläget så har jag velat göra slut väldigt ofta, jag har även sagt detta till honom men han vägrar göra slut via telefon men alltså han bor 2h bil ifrån mig och jag jobbar heltid, han är arbetslös. Jag måste hela tiden komma till honom?

  Vi planerar att göra saker men han avbryter i sista stund för att vara ute och sladda med sina polare?

  Är det jag som övertänker och är toxic som inte låter han göra vad han vill eller är det fel på han? Snälla hjälp. Mina vänner och min familj har sagt till mig sedan dag 1 att lämna, men jag vågar inte.

  Är ung än, endast 21 år gammal och har mycket att se fram emot i livet, vill inte leva såhär längre.

  Man är aldrig ensam i ett förhållande!
  Jag tror att du själv redan sitter på svaren du söker.

  Du behöver bara bestämma hur du vill gå vidare.
  Det är tuffa beslut men i grunden handlar det om vad som gör dig lycklig och vad som får dig att må bra

  Lycka till vad du än väljer

  Jag har varit 2 ggr i ett sånt förhållande, det var bra i början men sen kände jag att det var nåt fel. Jag försökte att få det fungera men allt jag gjorde blev det inte bättre. Jag gjorde felet att stanna i både förhållanden och gjorde att jag lyssnade på vad killen sa.

  Nu när jag har gått ifrån i det sista förhållande så kände jag en bitterhet att jag lämnade för jag tyckte om honom men jag inser att det hade aldrig funkat i längden för vi var för lika men ändå olika.

  Ska inte säga vad du ska göra men tänk efter ordentligt och tänk vad som är bäst för dig. För jag insåg att för mig var det bäst att lämna för att må bra och för att inte gå ner för djupt i en depression. Visst det känns jobbigt men jag insåg att vad jag än gjorde fick jag aldrig nåt tillbaka

  Jag är gift och har två barn och känner mig otroligt ensam med min man.

  Känner du dig redan ensam och ni inte ens flyttat ihop än tycker jag du ska springa! ut ur din relation. Du är ung du kommer att träffa någon annan!

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.