Hem > Forum > Ensamhet > Ensam i ett destruktivt förhållande

Ensam i ett destruktivt förhållande

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 10 totalt)
9
 • Vad betyder Du ska respektera mig? i era öron/ ögon ?

  Hej, det låter som ett HOT i mina öron vilket ju inte har nåt med kärlek att göra.

  Jag lever också i ett destruktivt förhållande, jag vet hur ensam man kan känna sig. men jag brukar tänka på att det är otroligt mycket människor som lever i destruktiva förhållanden och då får jag lite styrka.

  Man kan söka hjälp hos socialtjänsten i sin kommun. har inte gjort det än själv men funderar starkt på tt göra det.

  Trådstartaren

  Tack för ditt svar.  Precis så känner jag mig ändå. Ett hot.

  Idag fick jag höra, slutar inte du “tjata” nu så har du förbrukat din tid med mig?    Jag ifrågasätte såklart vad han menade med det ?

  Svar från han,  du är tisdagens snart också förbrukad…

  På vilket sätt lever du i ditt förhållande, förstår om du inte vill skriva om det ❤️

  Vad förbannad jag blir..alltså dessa män som utsätter sina flickvänner och fruar, (eller pojkvänner ,vad det nu är…och ja tjejer kan ju såklart också utsätta sina flickvänner eller pojkvänner för våld.)

  alltså jag blir så arg, varför ska våld finnas i en relation??

  Min kille är missbrukare,psykiskt sjuk(drogutlöst) och svartsjuk. Kontrollerande. behandlar mig som skit blandat med att han ibland blir “snäll” och det håller i sig ett par dagar sedan vaknar jag plötsligt en natt av att han typ håller på att slå sönder lägenheten och skriker. men den kontrollerande sidan gör mitt liv till ett helvete. jag får inte träffa min bror för han tror att jag har sex med honom.alltså han tror att jag har sex med min bror…. nackskott säger jag bara. men sen är det så underbart många gånger så det är så jäkla svårt och förvirrande.

  Jag är ganska gammal, 30+ hur gammal är du? skickar kramar

  du behöver inte svara på hur gammal du är såklart om du inte vill…

   

   

  Trådstartaren

  Hej och tack för ditt meddelande.

   

  30 + är väl inte gammalt, jag är nybliven 40 taggade.

  Jag skulle vilja fråga dig varför du stannar hos han?  Men jag är nog den sista som ska ställa den frågan med tanke på vilka val jag gör själv.

  Låter som ett helvete du lever i

  Hos mig är det inte lika illa, men psykiska våldet finns där. Hans beteende / uppförande är inte okej någonstans. Kränkningar/ nedvärverande ord. Han har en son på 15 år som ser och hör detta. Som säger till sin pappa

  Men pappa, sluta du ser ju att hon blir ledsen?

   

  Varför stannar vi kvinnor hos dessa män? Varför gör vi inte samma sak tillbaka? Varför är vi så jäkla beteende av dess sjuka män?

  Alltså, blir mörkrädd ❤️ ang killes påstående om dig och din bror.

   

  Trådstartaren

  Hur mår ni ?

  Hej Olive!

  Jag mår inte så bra. Jag lever visserligen inte i ett förhållande just nu utan lever ensam, men det är just ensamheten so mär problemet. Jag är skild sedan 1 och ett halvt år sedan. När man blir lite äldre så är det svårt att få nya kompisar, Därför kan man ju bli ensam efter att ha levt, som jag i 13 år i ett förhållande, Jag har två vuxna söner, som jag träffar ganska sällan. Vid födelsedagar och storhelger mestadels. I övrigt har jag en syster som bor 40 mil härifrån. Det är allt.

  Ibland tycker man att det är skönt att vara ensam men man saknar någon att komma hem till. Någon att berätta nya händelser för. Inga stora händelser utan de små som dyker upp i livet. Man tycker ibland att allt är meningslöst. Det finns iingen mening längre med livet kan man tänka ibland när det är som mörkast. Men sedan vänder det och man försöker ett tag till.

  Hör gärna av dig.

  Trådstartaren

  Tack för ditt mail.   Finns så mkt jag skulle vilja prata om. Försöka och förstå

   

  Jag lever som du fast i ett förhållande åtta år tillbaka.

   

  Vill du prata vidare tex via snap?

  Förstår om du vill vara anonym

   

  Kram på dig

  Jag levde ihop med mitt ex i 10 år. Och det är ett under att jag lever idag. Jag lyckades ta mig ur förhållandet , hade jag varit kvar med honom hade jag inte levt idag.

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 10 totalt)
9

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.