Hem > Forum > Ensamhet > Jag har börjat få självmords tankar… Hjälp mig någon snälla.

Jag har börjat få självmords tankar… Hjälp mig någon snälla.

Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)
7
 • Mina dagar har bara blivigt värre och värre jag känner ingen glädje över huvudtaget. Jag skapar allt fler sår för att få känna något. Att hjälpa människor är det jag vill och hur jag mår är nummer två, jag finns där för så många men ingen finns där för mig. Det är därför som jag vill dö mer och mer för att det inte finns någon på den här planeten som bryr sig om hur jag mår.

  Om någon kan motbevisa mig snälla försök

  Mina dagar har bara blivigt värre och värre jag känner ingen glädje över huvudtaget. Jag skapar allt fler sår för att få känna något. Att hjälpa människor är det jag vill och hur jag mår är nummer två, jag finns där för så många men ingen finns där för mig. Det är därför som jag vill dö mer och mer för att det inte finns någon på den här planeten som bryr sig om hur jag mår. Om någon kan motbevisa mig snälla försök

  God kväll här på Mind Forumet.

  * Har läst hela ditt inlägg / tråd här ovan.

  * Jag vet precis hur Du känner dig, jag är exakt på pricken samma människa, alltså tänker ALLTID på mig i sista hand och andra människor runt mig i första hand.

  * Har Du någon form av vårdkontakter så som t.ex. Psykiatrisk Sjuksköterska, Psykolog eller Läkare ?

  * Har Du någon form av kontrakt med en öppenvårdsmottagning i ditt län/kommun?

  * Om Du mår så dåligt som Du beskriver så rekommenderar jag starkt att ta kontakt AKUT med öppenvårdsmottagning om Du redan är patient där vill säga (?)

  * Om Du INTE är patient på öppenvårdsmottagning då vägleder jag dig till Psykiatriska Akutmottagningen som Du berättar att Du har självmordstankar och att Du behöver bli inlagd på en psykiatrisk vårdavd pga ditt mående.

  Var rädd om dig och ta hand om dig också.

  På återseende…

  Trådstartaren

  God kväll här på Mind Forumet. * Har läst hela ditt inlägg / tråd här ovan. * Jag vet precis hur Du känner dig, jag är exakt på pricken samma människa, alltså tänker ALLTID på mig i sista hand och andra människor runt mig i första hand. * Har Du någon form av vårdkontakter så som t.ex. Psykiatrisk Sjuksköterska, Psykolog eller Läkare ? * Har Du någon form av kontrakt med en öppenvårdsmottagning i ditt län/kommun? * Om Du mår så dåligt som Du beskriver så rekommenderar jag starkt att ta kontakt AKUT med öppenvårdsmottagning om Du redan är patient där vill säga (?) * Om Du INTE är patient på öppenvårdsmottagning då vägleder jag dig till Psykiatriska Akutmottagningen som Du berättar att Du har självmordstankar och att Du behöver bli inlagd på en psykiatrisk vårdavd pga ditt mående. Var rädd om dig och ta hand om dig också. På återseende…

  Svarar kårt på dina frågor så pratar jag redan med en psykolog

   

   

  Svarar kårt på dina frågor så pratar jag redan med en psykolog

  God f.m. här på Mind Forumet.

  * Har Du förtroende för din psykolog ?

  * Kan Du verkligheten prata ut med din psykolog ?

  * Är detta vid en öppenvårdsmottagning som Du går och samtalar hos ?

  På återseende…

  Trådstartaren

  God f.m. här på Mind Forumet. * Har Du förtroende för din psykolog ? * Kan Du verkligheten prata ut med din psykolog ? * Är detta vid en öppenvårdsmottagning som Du går och samtalar hos ? På återseende…

  Svar ja, om något så har jag kunnat vara mer öppen men min psykolog en min föreldrar.

  Det är en öppenvårdsmottagning

  Avatar

  Vad bra Teal Vemyso att du har tagit steget och sökt hjälp.

  Har du hamnat i en ond cirkel socialt på något sätt? Tex att du hjälper andra för att ge dig själv ett värde, utan att du tar hand om dig själv?

  Är det så att du är för snäll och därför har dragit till dig människor som tar mer än de ger, eller som kommit att ta dig förgivet för att du ställer upp så mycket och har svårt att be om hjälp, eller berätta hur du själv mår?

  Oavsett, var rädd om dig och var uppmärksam på hur det har blivit så att du känner så här. Du förtjänar samma omtanke som den du ge dina vänner. När man är nere kan det också vara så att det bara känns som att man är oälskad fast det inte är sant.

   

   

  Hej 🙂 Jag förstår att det kan vara jobbigt med många slags blandade känslor och tankar. Men snälla du, ge inte upp. Och skada inte dig själv! Det sårar både dig själv och andra

  i din omgivning bara så fruktansvärt  mycket.

  ” Du vet väl om att du är värdefull.”  Det finns en låt som går så. Ha vetskap om att du är värdefull 🙂  Du är unik på ditt sätt. Du är bra på ditt sätt. Och det bästa du kan vara är att vara dig själv.  Att inse hur dyrbar och älskad du egentligen är. Ser du vikten om vem du är. Att du är unik och viktig, och framför allt älskad, så blir det genast enklare att leva.

  För det är när vi känner oss älskade som vi kan älska någon annan. Och att älska någon annan, kan vara till exempel att räcka ut en hand.

  Jag hoppas jag kan finnas här för dig.

  hej. jag har lidit av samma tankar sen jag var 12 ungefär (är 17 nu) och vet hur tröttsamt det är att prioritera andras mående före sitt egna. det skaver i en litegrann. att du är villig att ta hjälp är ett väldigt viktigt steg på vägen. jag har inget tydligt sätt att lösa det eftersom jag fortfarande lider utav mina. men försök att hitta små saker i vardagen som gör livet värt det. en person, en hobby, en plats, en doft. det kan vara litet och ”obetydelsefullt”. men det finns. hur mörkt allt ens är så finns det alltid något som är lite lättare. fokusera på det och fortsätt ta hjälp. jag skickar styrkekramar till dig.

Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)
7

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.