Hem > Forum > Ensamhet > Är jag inte bra nog?

Är jag inte bra nog?

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Vart ska jag börja?

  Tja, jag har inte så många vänner, och de vänner jag har är bara med mig när ingen annan är ”tillgänglig”. Jag vet inte vad jag gör för fel?! Är jag inte bra nog? Är jag för jobbig? Högljudd? Är jag för känslig? Har jag dålig humor? Är jag för ful? Mina så kallade ”vänner” klagar alltid på allt jag gör. Vad jag än tar mig till är det alltid fel eller inte bra nog. Jag vill bara veta hur det känns att vara bra nog. Jag orkar fan inte mer. Är så jävla nära på att ta livet av mig. Ingen bryr sig om jag dör. Jag är ändå bara ivägen. Jag vill fan inte vara kvar här längre, jag orkar inte. Jag är så trött. Jag vill bara ge upp.

  Snälla låt mig ge upp.

  Avatar

  Vart ska jag börja? Tja, jag har inte så många vänner, och de vänner jag har är bara med mig när ingen annan är ”tillgänglig”. Jag vet inte vad jag gör för fel?! Är jag inte bra nog? Är jag för jobbig? Högljudd? Är jag för känslig? Har jag dålig humor? Är jag för ful? Mina så kallade ”vänner” klagar alltid på allt jag gör. Vad jag än tar mig till är det alltid fel eller inte bra nog. Jag vill bara veta hur det känns att vara bra nog. Jag orkar fan inte mer. Är så jävla nära på att ta livet av mig. Ingen bryr sig om jag dör. Jag är ändå bara ivägen. Jag vill fan inte vara kvar här längre, jag orkar inte. Jag är så trött. Jag vill bara ge upp. Snälla låt mig ge upp.

  Om dina vänner inte accepterar dig som du är utan klankar ner på den du är så är de inga riktiga vänner. Jag kan förstå att man ibland omger sig med människor som får en att må dåligt för att slippa vara ensam, men du förtjänar bättre och är värd att få ha människor omkring dig som tycker om dig för den du är. Du är bra som du är och är värd att få må bra.

  Håller med föregående person. Du är bra nog. Du har bara inte hittat någon riktig vän ännu.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.