Hem > Forum > Ensamhet > 38 år, ensam i midsommar

38 år, ensam i midsommar

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
 • Jag kommer att vara ensam i midsommar, jag har aldrig haft väninnor att fira tillsammans med. En tjejkompis och jag hade pratat om att ses men så blev hon sjuk, jag vet inte om det var sant eller inte.

  Utåt sett skulle ingen direkt tro att jag är ensam, jag har ingen social fobi och har inte gått igenom några förhållanden eller skilsmässor som gör att jag är ensam.

  Jag vill inte bara haka på olika tjejträffar med mycket folk utan önskar att jag hade en eller ett par nära vänner att träffa.

  Jag bor söder om Stockholm och funderar att på midsommarafton kort åka in till stan och köpa med mig mat från någon hamburgerrestaurang bara för att ha något att göra. Men det går inte att inte känna sig utanför samhället när man inte firar alls, inte har någon att bjuda.

  Jag känner igen mig i det du beskriver. Är också en 08-a och känner också behov av nära vänner.

  Avatar

  Hej!

  Jag kan tipsa om Citypolarna. Just nu finns det en aktivitet på Mosebacke kl 14.00 Du kan bli medlem i Citypolarna gratis. Det finns möjligheter att själv lägga upp en aktivitet, t.e.x. om du vill göra något längre fram i helgen.

  Jag har varit ensam många gånger på midsommar. Men jag har också hittat aktiviteter via internet och gått på saker fast jag tvekar (är rädd att känna mig utanför.) Oftast har det blivit lyckat och trevligare än att vara ensam.

  Lycka till!

  Ok, ja Citypolarna kan ju vara bra för många. Men jag har svårt att få kontakt med människor där det är mycket folk omkring. Jag träffar hellre där det är max tre stycken personer.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.