Hem > Forum > Diskriminering > elitidrottare som skadat sig och blivit funktionshindrad, numera totalt oönskad

elitidrottare som skadat sig och blivit funktionshindrad, numera totalt oönskad

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Hej.

  Jag är en man. Jag är en ung vuxen. Jag blev funktionshindrad p.g.a. en skada när jag var ca. 19.

   

  När jag pratade med hundratals kvinnor och män och ville ha vänskap eller en relation valde alla bort mig. En person brukar vara väldigt verbalt elak mot mig. Jag har ingen som kan säga åt den att sluta.

   

  När jag försökte skaffa en flickvän eller vän brukade många göra äcklade miner och kräkljud åt mig eller så gick de bara.

   

  Jag har bott utomlands och då ville hundratals människor dejta mig eller vara kompisar med mig och det var helt accepterat att ha något funktionshinder. Varje dag fick jag komplimanger och leenden.

   

  Svenskarna är verkligen ett folk som kräver att man måste vara perfekt.

   

  När jag var utomlands var jag i olika kristna länder och de var väldigt snälla mot funktionshindrade.

   

  Ibland har jag helt plötsligt kunnat träffa någon vän eller flickvän här i Sverige som är väldigt snygg, snäll och rik, men de brukar vara kristna invandrare.

   

  Eftersom de kristna är mer snälla mot mig så gillar jag kristendomen. Den senaste tiden har jag varit helt ensam. Jag vill gärna ha någon som bryr sig om mig, hör av sig och som även kan säga till den som mobbar mig att sluta kanske? Den är inte farlig för samhället men den vågar mobba funktionshindrade som ingen bryr sig om.

   

  Om folk vill så kan de höra av sig. Jag föredrar kristna personer eller andra med positiva attityder runt funktionshindrade.

   

  Jag är en skötsam person som inte dricker eller röker och jag äter 99 % hälsokost och kör min rehabträning och jag jobbar med mina olika projekt. Jag brukade vara elitidrottare men har bara skadat mig och blivit funktionshindrad.

   

  Jag har ingen som bryr sig om mig och som stöttar mig.

   

  MVH

  Vad tycker du själv om dig och din sits?

  Förstår att det här är jättejobbigt för dig. Det är något som är grovt fel i ett samhälle när en funktionshindrad person blir utsatt på det här sättet med hånfulla kommentarer. Blir upprörd å dina vägnar.

  Finns det någon möjlighet att du konfronterar den här personen som hånar dig? T ex ställ en rak och öppen fråga inför hela gruppen i stil med: Varför är du så emot funktionshindrade?

  Det kan göra att omgivningen som jamsar med och inte vågar säga till den här personen börjar fundera och reagera på dennes beteende. Med andra ord synliggör man personens elaka avsikter.

  Kram!

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.