Hem > Forum > Diskriminering > Dissad av vänner och kollegor!

Dissad av vänner och kollegor!

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4
 • Just nu njuter jag inte av livet. Har inga direkta vänner, förutom dem som jag lärde känna via min sambo sen 7 år tillbaka. Min sambo umgås med sina vänninor och planerar/genomför olika aktiviteter. Resor, middagar och dylikt. Även männen genomför aktiviteter, med en skillnad, jag blir aldrig inbjuden till dessa. Jag jobbar dessutom med en av dem. Det är resor och andra aktiviteter, men jag har aldrig blivit inbjuden. Min sambo springer på AWs och andra tillställningar flera gånger i månaden. Jag har försökt att ”bjuda in” mig, men ingen reagerar/agerar. Har försökt prata med min sambo om detta, men får ingen respons. Verkar mer som att hon inte vill stöta sig med sina vänner. Lite samma sak är det på jobbet. Att det varit en AW eller annan kul aktivitet får man reda på dagen/dagarna efter. Så den senaste tiden har tankarna flugit iväg mot att kanske göra lidandet kort. Kör mycket bil i jobbet och har redan sett ut den bergvägg som kan vara den ultimata lösningen. Har inte pratat med någon om detta. Det här är första gången jag yppar något för någon. Ser ingen mening i att kämpa, och hela tiden i motvind.

  Trådstartaren

  Det är som jag skriver i mitt inlägg. Ingen som bryr sig.Uppfattas säker som ”gnäll”. See you in heaven!

  Avatar

  Känner igen det när jag jobbade…dom ”glömde” fråga mig om jag kan hänga på AW eller lunch.Gör mitt bästa för att passa in men det hjälper inte.Men ge inte upp! En dag kanske någon vill hänga med just dig! Även om det inte är så nu. Jag avvaktar själv om det kan hända något framöver, typ till våren när man blir piggare, när det blir  ljusare. Men du har en sambo? Menar du att hon aldrig gör något tsm med dig, utan bara med andra? Har du bjudit ut henne på något och fått nej? Om inte gör det, hitta på något trevligt och överraska!

  Trådstartaren

  Jag har aldrig fått ett nej från min sambo om jag föreslagit något, någon gång har det blivit inställt av olika anledningar. Jag har haft en hel del spontana kärleksförklaringar. Blommor på bordet när hon kommer hem från jobbet t ex. Jag har dock aldrig fått någon sådan uppvaktning tillbaka.

  Avatar

  Låter ju fint med spontana kärleksförklaringar! Men trist att du inte får någon uppvaktning tillbaka. Känner igen det så väl…i mina relationer har det alltid varit jag som gjort sånt. Och tänkt att en dag kanske jag kan få något tillbaka. Men så blev det aldrig . Förstår det inte. Själv älskar jag att göra min partner glad. Varför är det s svårt att hitta någon annan som oxå vill och kan ge…Hör hela tiden att all lyckoforskning visar att man blir som lyckligast när man ger. Ändå är det så få som gör det, iaf i relationer.

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.