Hem > Forum > Psykiska diagnoser & tillstånd > Vad händer med mig

Vad händer med mig

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Jag har blivit galen. Min borderline går inte att kontrollera och det förvånar mig inte om jag har fler diagnoser. Något är väldigt fel. I snart tre dagar har jag varit fången i en svart bubbla. Jag ville och vill bara dö men kan inte aggera fult ut. Jag är för feg. Men ändå har jag varit bredvid tågspår i timmar och tänkt att de skulle vara bra om jag försvann. Men alla tågen började köra i smygfart och efter ca 2 timmar så va de dags att gå därifrån. Jag kom hem och lyckades somna ifrån det. Men tyvärr va de kvar när jag vaknade. Frustration av att inte veta vad man ska göra, ingen hjälp från vården kunde jag vänta mig och gick ut igen. Denna gången hamnade jag vid en bro för att se på bilar. Kände mig så värdelös och dålig. Samma bild som läkarna brukar få av att se min journal som innehåller falsk information.
  Jag tog mig därifrån men blev ännu konstigare i huvudet. Jag bad alla läkare på vårdapparna om hjälp, men alla sa att dom inte kunde hjälpa mig. Jag skrek ut och sen skrev att dom lika gärna kunde skicka någon som kunde skjuta mig i huvudet. Att deras beteende snart tar död på mig och jag vill inte leva. Ändå säger dom hejdå och sen läser jag i min journal att inga åtgärder gjorts och att inga tecken av suicid framkom i samtalet.
  Jag blev även så galen att jag chattade med någon från SJ och frågade om de fanns strömskenor eller liknande som snabbare kan ta död på mig, då jag inte vill skada förare eller orsaka förseningar eller behöva se när dom saktar ner
  Va fan är de som händer.

  Trådstartaren

  Eftersom jag själv inte kan radera denna tråden så får jag istället säga att jag har fått hjälp. Branden är släckt

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.