Hem > Forum > Psykiska diagnoser & tillstånd > Vad är det för fel på mig??

Vad är det för fel på mig??

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
  • När jag går utanför porten alltså från inomhus till utomhus där jag bor så tycker jag det är jättejobbigt för det är ju massa fönster och för varje fönster som finns så KÄNNER jag( inte ser) att det står nån och kollar på mig, dömer mig, och skrattar åt mig. Det är så verkligt för mig och jag är heeeeelt övertygad om att det är så, jag VILL att det ska vara så-annars betyder ju det att mina ” känselspröt” inte funkar ! Samtidigt som det är sjukt jobbigt att ha det så. Vad kallas detta om det är psykiskt tillstånd ? Och varför uppkommer det?

    <3 Paranojja? Tänker litegrann på spöktåget på Gröna Lund där man åker runt och blir skrämd. Att man tror det lurar faror bakom varje hörn. Så har iaf jag upplevt det när jag känt mig iakttagen, som att man går runt och är spänd, rädd och folkskygg på samma gång. Vissa dagar mer än andra. Jag tror kanske det kan handla om dåliga erfarenheter som spelar en ett spratt? Vet verkligen inte.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.