Hem > Forum > Psykiska diagnoser & tillstånd > Uuuusch sexuella tvångstankar

Uuuusch sexuella tvångstankar

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
  • Jag ser det som en möjlighet att jag har mild OCD, jag har alltid haft tvångstankar, de har dock aldrig yttrat sig i några tvångsbeteenden, i alla fall vad jag kan minnas. Det här kommer kanske vara obehagligt att läsa.

    Jag har sexuella tvångstankar om incest. Inte nog med att jag har haft sexuella drömmar om familjemedlemmar, som ju är något jag verkligen inte kan kontrollera, det har blivit till något jag tänker på i sexuella situationer (dvs under onani/när jag är kåt). Jag har verkligen aldrig känt mig attraherad av en familjemedlem!!! Detta är verkligen inte något jag vill. Jag hade samma sak för några år sen med pedofili. Samma gäller där, det är absolut inte något jag vill på riktigt. Jag är äcklad och får stark ångest av mina egna tankar, men kan inte låta bli att tänka dem. På ett skruvat sätt blir det som upphetsande att tänka den tanken. Egentligen har familjemedlemmen absolut inget med min kåthet att göra, men på något sätt vill min hjärna förbinda de två helt separata sakerna med varandra. En gång när jag onanerade kom tanken på en familjemedlem och jag kämpade emot den men till slut bestämde jag mig för att bara låta tanken ta över och det blev som att det var det som gjorde att jag kunde komma. Jag har mycket ångest, och även lite trauma, kopplad till ämnet sex men det är något jag har otroligt svårt för att prata om och just onani är något jag aldrig ens vågat nämna till en psykolog. Men jag antar att jag ska försöka nästa gång jag ser den. I väntan på det ville jag bara skriva det här. Jag undrar om någon har tips på vad jag kan göra? Mitt mål är att kunna ha ett normalt hälsosamt sexliv men det känns som en total omöjlighet just nu.

    Jag förstår hur du känner, jag har haft liknande tankar och tycker själv att det är jobbigt, men jag hoppas för din skull att dem där dumma tankarna försvinner för evigt

     

    Oj, det låter riktigt jobbigt. Jag vet inte om du har hört termen “tänk inte på en rosa elefant”? Dvs. desto mer du fokuserar på att inte tänka på någonting, desto mer fixerad blir hjärnan vid att tänka på de sakerna. Jag kan vara helt ute och cykla, men det finns en del övningar i medveten närvaro som går ut på att låta tankar passera samt att lära sig att byta fokus. Kanske kan det vara något att testa?

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.