okoncentrerad

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0
  • jag har länge tänkt att mina problem liknar mycket av det jag har läst om adhd, den mer introverta och depressiva varianten. jag skäms mycket över mig själv och att hela tiden försöka verka normal i andras ögon. så fort jag är ensam tror jag att det aldrig ska ta slut och känner en inre stress som gör mig helt paralyserad och oförmögen att göra någonting som är bra för mig. jag kan bara göra enformiga saker som att surfa eller äta. gärna för mycket. så fort jag försöker göra något annat, som att ta del av omvärlden, så får jag så svårt att koncentrera mig att jag blir helt utmattad och ändå inte lyckas ta in. någon som känner igen sig? hur bryter man mönstret? hjälper adhd-medicin? jag vill till exempel kunna läsa böcker. ta in fakta. komma ihåg fakta.

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.